qVictoRR Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 (edited) Informaţii din viaţa reală Nume: Victor Ce vârsta ai?: Am varsta de 16 ani. Ce hobby-uri ai?: Fotbal. Ce gen de muzică asculţi?: Manele, rap. Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Salut, ma numesc Victor am varsta de 16 ani si locuiesc in orasul Braila. Sunt un baiat calm in viata de zi cu zi, respect pe cine ma respecta. Imi place sa glumesc dar in limita bunului simt. Imi place sa imi fac prieteni noi si sa comunic cu ei, nu imi plac persoanele false care te vorbesc pe la spate. In timpul liber imi place sa ies la un suc cu prietenii sa ma joc fotbal si samp. Informaţii SA-MP Nickname: qVictoRR Level: 28 Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Vreo 2 jailuri in treuct, 2 warnuri pe la level 10. 1/3 warn in prezent pt cbug. Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/qVictoRR Poză cu invitaţia : http://imgur.com/a/hJt4G Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: Am facut parte din Seraphim Family. De ce l-ai părăsit?: Deoarece nu imi placea organizarea cu multi membri nu ma intelegeam am mai multe motive prefer sa nu le spun. Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa ajung helper. De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Deoarece este un clan foarte serios cu niste membrii foarte de treaba cu care ai ce discuta. Imi place organizarea liderii isi coordoneaza foarte bine membrii clanului, este un clan de elita. De ce vrei să faci parte din acest clan?: Deoarece demult vroiam sa intru in West Gangsters de-a lungul timpului acest clan a aratat ca este cel mai bun clan de pe server, membrii au dat dovada de respect seriozitate si corectitudine. Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Farki,Kcatalin,Razzvan.,Rar,T00nix. Edited August 13, 2016 by qVictoRR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morpheus. Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 acel /qg și raport incomplet nu-mi plac Link to comment Share on other sites More sharing options...
farki Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 merita o sansa, Morpheus... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venomm Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXdaniel20Xx Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 acel /qg și raport incomplet nu-mi plac Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaudiu Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Nu ai cine stie ce FH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestd Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonutzSouth Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 , cont dat / vandut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts