Jump to content

Chiriches la AS Roma!


Cristicaua
 Share

Recommended Posts

 

Chiriches e din ce in ce mai aproape de Roma, care a dat o lovitura de 32 de milioane de euro dupa vanzarea lui Marquinhos la PSG. Giallorosii au facut o oferta de 6,5 milioane, refuzata de Steaua, iar acum pot veni in sfarsit cu cele 8 milioane cerute de campioana Romaniei.

 

Jurnalistul italian Augusto Ciardi de la Guerin Sportivo anunta pe Twitter dream team-ul Romei pentru sezonul viitor, iar Chiriches e om de baza in viitoarea echipa a lui Rudi Garcia pe Olimpico.

 

Chiriches, 23 de ani, a fost cumparat de Steaua cu 700 000 de euro de la Pandurii Tg. Jiu acum un an si jumatate si s-a impus instant in Ghencea. A fost monitorizat de Chelsea, Barcelona sau City, insa niciuna dintre ele nu a facut pasul spre negocierile concrete cu Steaua. Singurele propuneri certe au venit de la Milan, Roma si Zenit Sankt Petersburg, care n-au ajuns insa la nivelul pretului stabilit de Gigi Becali.

Link to comment
Share on other sites

AS Roma l-a luat pe Benatia, probabil cuplul de fundasi centrali va fi Benatia si Castan, ii mai au pe Burdisso si pe Romagnoli, un pusti foarte talentat caruia antronorul ii acorde si ii va acorda multe sanse, nu stiu daca il vor lua pe Chiriches sau daca-l vor cumpara, cate meciuri o sa prinda, eu vreau ca el sa nu plece, deoarece sunt stelist si vreau sa-l mai vad inca un sezon la Steaua macar, iar daca o sa plece, sper sa fie titular si sa creasca cat de mult.

Edited by Bodie
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.