Jump to content

Reclamatie Drake-Necalificat!


Ahaab

Recommended Posts

Nick-ul tau:Ahaab
Nick-ul celui reclamat:Drake
Detalii (+ poze, video, etc.):Sunt trucker si fiind la inceput inerc sa ma dezvolt financiar, muncesc si dau de tot felu de oameni dar sunt 2 care m-au calcat pe bataturi , le-am facut reclamatie insotite de peste 5 poze in care arata cum cei 2 trag in tirul meu , imi sparg rotile , intra in mine ,asteptandu-ma la intoarcere si atacandu-ma , distrugandu-mi 2 curse .La aceasta reclamatie domnul Drake imi spune probe insuficiente . 
pentru Drake: Ce vrei ba frate sa fac sa te iau eu prezicand dinainte cand va avea loc un asemenea incident sa vezi si tu , daca cuvinte precum"Nai ba  loc" spuse cuiva pe autostrada inseamna altceva sau daca scanteile jentilor inseamna ca am facut explozit sau poate ca domnul Talpa statea pe geam admirand stelutele si suflandui vantul in parul sau balai.La un interval de o zi mai apar 2 plangeri referitoare la subsemnatul Talpa si inca unul.Individul Drake a solutionat acest caz dand jail PENTRU DM , dar daca eu ii injur , cu motivul ca imi distrug cursele , nu ma lasa sa ma dezvolt din punct de vedere financiar  , ma omoara , eu primesc WARN.Imi pare rau inca nu sunt acomodat cu toate treburile pe acest server dar acest admin da dovada de subiectivitate si se vede clar ca nu este "calificat" pentru functia pe care o ocupa .

Astept cu nerabdare o decizie DIN PARTEA ALTCUIVA si daca se finalizeaza tot in defavoarea mea , va promit solemn ca pe talpa , algronema23 si angelo98 o sa ii fac sa se lase de joc.Din cauza unor nesimtiti si.... ca acestia 3 sunt multi playeri care abandoneaza serverul sau i-au warn din cauza lor cum este cazul meu si nu numai .Aici vad ca este plin de reclamatii cu privire la Drake , nu cred ca doar eu am sesizat incorectitudinea deciziilor lui.

http://bugged.ro/topic/21691-reclamatie-talpa-si-angelo98-dm-comportament-non-rp/ http://bugged.ro/topic/21688-reclamatie-mropen-dm/

Link to comment
Share on other sites

Angelo98 a primit jail 70 de minute deoarece este la prima abatere de acest gen.

Talpa a primit jail 45 de minute pentru Complice la DM.

Tu ai primit warn deoarece ai folosit un limbaj neadecvat la adresa celor doi.

Link to comment
Share on other sites

@@Ahaab, inainte de a vorbi citeste regulamentul serverului, il gasesti aici.

Orice limbaj urat este sanctionat atata timp cat ofenseaza alt jucator, exceptii facandu-se cand e vorba de cineva care iti permite asta.

Cand cineva incalca regulamentul tu nu iti faci dreptate in felul asta, dai /report ca orice jucator de pe server sau ii faci reclamatie la complaints.

Nu conteaza de ce incalci regulile, conteaza ca o faci, si pentru asta adminul are obligativitateasa te sanctioneze. Gandeste logic.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.