BogdanGTT Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Nick-ul tau:[ThugLife]BogdanGTTAdmin-ul care te-a banat:Shad0w Motivul banului:pe contul [ThugLife]BogdanGTT aveam ban dar pe timp de 10 zile pe 24 jul 2013 ii dadea drumul,pana atunci mi-am facut alt cont si pe el mi-am facut level 5 i-am zis la unul daca vrea un cont si a zis ca nu mia facu screen a pus reclamatie dar numai cu ce am zis eu cu ce a zis el nu am mai filmat,bun iar domnul Shad0w s-a bagat si peste contul acesta [ThugLife]BogdanGTT aveam pe el level 10 aveam bunuri dar a sticat tot eu mi-am pierdut tot timpul,toata vare pe contul ala si el s-a....pe contul meu il doare undeva de altcineva care se chinuie,bun am inteles pe Bogdanx contul cel nou mia dat ban permanent dar ce a avut si cu asta cu [ThugLife]BogdanGTT nu am dovezi ca nu am avut cum sa fac.Cine v-a raspunde la acest mesaj il rog in genunchi sa-mi dea drumul la [ThugLife]BogdanGTT,pe el detineam 13kk,sunrise 2 hidden ,feltzer hidden 229 +ca aveam level 9 mai aveam 3 ore si aveam level 10.Va rog nu fiti chiar asa nu va imaginati ce rau e cand pirzi un cont asa bun si de level mare si bani si tot.Cand am vazut ca am ban permanent si pe asta am inceput sa plang ca va-ti..... pe munca altuia,mi-am pierdut toata vara pentru acest cont ,iar daca nu imi dati drumul o sa i-au masuri cu politia din realitate sa inchida firma pe care se produce samp nu v-am gresit cu nimic ,Va rog datim drumul numai pe [ThugLife]BogdanGTT daca vreti si pe Bogdanx dar mai tare pe [ThugLife]BogdanGTTDovada cu banul (screenshot's, video):Nu am imi pare rau.IP-ul tau (http://bugged.ro/ip):92.86.111.41 Alte precizari:Va rog mult de tot aveti inima,mai datimi o sasa o merit.Daca nu e voie asa ceva nu mai fac o miscare va rog frumos!NU E ADEVARAT UN PLAYER MA BAGAT LA APA SI DEAIA AVEAM BAN SI IN PLUS NU AM FACUT PE [ThugLife]BogdanGTT am facut pe Bogdanx dati-mi o sansa macar sau adio o sa ajungem pe la tribunal nu glumesc tata e sef de politie mama avocata aveti grije,o sansa merita oricine sau daca nu este un server de bulangii alti cand injura sau altceva le mai dati si sanse mie nu.DATIMI O SANSA SI NU MAI FAC O MISCARE VA PROMIT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Banul ramane. La urmatoarea cerere unban o sa primesti suspend 7 zile pe forum. Mai am si altceva de facut, nu doar sa-ti raspund la aceasi cerere unban de 10 ori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.