Popular Post bambache Posted July 21, 2013 Popular Post Share Posted July 21, 2013 (edited) Grand Theft Auto V (abreviat GTA V) va fi un joc video de tipul open world realizat tot de Rockstar North si publicat de Rockstar Games pe consolele Xbox 360 si Playstation 3 a carui lansare este planificata pentru 17 Septembrie 2013 . Jocul , cel de-al 15-lea din seria Grand Theft Auto este cel ce incepe a cincea era a jcoului. Actiunea se desfasoara in orasul fictiv Los Santos ( defapt o parodie a orasului Los Angeles) si in zonele inconjuratoare specifice sudului statului San Andreas ( defapt o parodie a statului California ) . Lumea Los Santos este cea mai mare lume creată vreodată de Rockstar. Ea este de 5 ori mai mare decât frontiera din Red Dead Redemption și mai mare decât lumile din Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto IV și Red Dead Redemption laolaltă. Întreaga hartă poate fi explorată încă de la începutul jocului. Los Santos este divizată în două zone majore: orașul și zona rurală Blaine County. Blaine County este lăcașul animalelor sălbatice, o zonă plină de munți, râuri, oceane, lacuri, baze militare, plaje, ferme, deșerturi, păduri și multe altele. Sudul Los Santos este considerat a fi Ganglands. Vinewood este zona turistică și un loc vizitat de celebrități. Aici poți lua un autobus pentru a vedea casele celebrităților. Pădurea e locul unde trăiesc nebunii și paranoicii. Deșerturile sunt locurile unde își fac afacerile dealerii de droguri și găștile de motocicliști. Sunt de 5 ori mai mulți pietoni decât în versiunile anterioare. Lupta Poți ținti liber, fixa o țintă într-o anumită zonă sau fixa ținta pe un obiect/jucător anume. Poți fugi și trage în același timp. Culoarea roșie pe ecran indică inamicii. Câteva atacuri pot fi evitate prin anumite scheme. Adăpostirea și ieșirea din adăpost se poate face rapid. Camera se apropie de acțiune atunci când este folosită o armă. Notarea criminalității Nivelul de căutare a poliției nu mai este de 6 stele ci de 5. Jucătorii se pot ascunde de poliție, ieșind din raza de urmărire a acestora (anterior aceștia ghicind locația ta chiar dacă nu te mai aflai în raza de urmărire a lor). Smartphone Jucătorii au în posesie un smartphone iFruit. Există o aplicație cu care poți face poze și le poți posta online prin Rockstar Social Network. Există și alte aplicații precum internet, contacte, social media, calendar și o aplicație pentru rejucarea misiunilor. Banii Banii pot fi folosiți pentru a-ți modifica personajul cu noi haine, frizuri și tatuaje. Poți cumpăra proprietăți ce includ case, garaje și afaceri ce pot genera încasări constante și beneficii. Spre exemplu dacă achiziționezi o companie de taxiuri, călătoriile cu acestea vor fi gratuite. Pay ‘n’ Spray și Ammu-Nation Ambele magazine iconice din seria Grand Theft Auto sunt din nou prezente. Ammu-Nation oferă o selecție mare de armament ce include arme ce pot fi modificate prin adăugarea de pointere laser, silencer-uri, încărcătoare cu capacități mari ș.a.m.d. Pay ‘n’ Spray oferă posibilitatea de a modifica mașini prin schimbarea culorii vopselei, jante, ferestre, grilaje, spoilere, suspensii, motor sau frâne. Modificările se vor simți în curse. Misiuni secundare și activități Misiunile secundare “Strangers” din Red Dead Redemption vor fi prezente și în Grand Theft Auto V. Pe hartă aceste misiuni vor fi marcate cu un semn de întrebare. Spre exemplu, Michael se apropie de o cântăreață, Lacey Jonas, ce se ascunde pe o alee de paparazzii care tocmai ce i-au înconjurat mașina în parcare. Michael poate lua mașina parcată și apoi pe vedetă (căruia nu-i place să fie fotografiată pentru că se simte prea “grasă”) și condusă la apartamentul acesteia. Paparazzi îl vor urmări într-o dubă pe Michael care va trebui să scape de ei până va ajunge la destinație. Completarea acestor misiuni va forma o legătură între personaje, acestea urmând să apară și mai târziu în joc. Activitățile includ sărituri de la punct fix, curse cu ATV-uri de teren, vânătoare de animale, transportul autostopiștilor, jefuirea dubelor de securitate, concursuri de triatlon, golf, tenis, yoga, sărituri de cascadorie, concursuri de zbor și multe altele. Poți jefui bancomate, magazine, benzinării și magazine de băuturi, iar dacă ești văzut de către cetățenii din zonă, aceștia te filmează cu telefoanele, vor suna la poliție și unii chiar vor interveni să te oprească. Găștile Găștile se întorc în Grand Theft Auto V. Ballas a fost confirmată că va fi prezentă în joc. Dacă conduci printr-un teritoriu ce aparține unor găști, nu va mai intra direct în modul de atac decât dacă scoți arma. Membrii găștilor vor ataca automat poliția prezentă pe teritoriul lor, acest lucru putând fi un avantaj dacă ești urmărit de poliție. Cateva poze : GTA V - promite cea mai cuprinzatoare lume de joc deschisa realizata vreodata de studiourile Rockstar Games . Intregul Los Santos precum si imprejurimile acestuia vor fi recreate in detaliu . De asemenea pentru prima data intr-un astfel de joc , povestea din GTA V va avea nu mai putin de trei personaje principale , jucatorul fiind liber sa comute intre acesti eroi oricand doreste. Cele 3 personaje se numesc si arata asa : Fiecare personaj exceleaza sau este slab intr-o anumita activitate speciala . Trevor va fi intodeauna cel mai bun la zbor , pe cand Franklin va fi cel mai bun la sofat , dar abilitatile lor pot fi imbunatatite . Descrierea personajelor Michael: Cândva cel mai căutat om din America, mulțumită reputației dobândită din jefuirea băncilor, Michael, este acum retras din activitățile notorii și duce o viață simplă fiind în programul de protecție a martorilor și are cunoștințe în agențiile federale. Cu toate acestea Michael nu are o viață tocmai roz: soția sa Amanda nu-l mai iubește, iar cei doi copii ai săi, Tracey și Jimmy, nu mai locuiesc cu el. La suprafață Michael pare să aibă tot ce-i trebuie, dar de fapt el e foarte plictisit, frustrat și agitat. Singurele plăceri rămase sunt whiskey-ul, filmele vechi Winewood-iene de acțiune și vizitele la terapeut. Michael trăiește într-un conac cu piscină și teren de tenis într-o zonă bună din Rockford Hills. Franklin: Tânăr, deștept și ambițios, Franklin se simte bine să activeze în partea opusă legii. Franklin activează alături de prietenul lui Lamar recuperând mașini pentru un dealer de mașini armean pe nume Simeon Yetarian. Aici îl întâlnește pe Michael și el fiind implicat în afaceri cu mașini. Franklin este foarte priceput la mașini, bun șofer și-și iubește mașinile. Franklin locuiește în Sudul Los Santos. Trevor: Fost pilot al armatei, un sociopat fără pic de carismă, Trevor a colaborat împreună cu Michael în activități criminale… dar asta a fost cu mult timp în urmă. Trevor locuiește într-o rulotă, alături de dealerii de droguri și găștile de motocicliști pe malul mării Alamo, în Blaine County. Animalele: Animalele sălbatice precum cerbii și pumele vor circula prin zona rurală. Animalele nu au granițe. Ele pot ajunge oriunde. Spre exemplu de-a lungul demo-ului, cei de la Destructoid au văzut o căprioară pe dealurile din Vinewood. Deasupra și sub apă Apa are “o tehnologie îmbunătățită a valurilor” asemănătoare cu cea din Assassin’s Creed III, spun cei de la Game Informer. Bărcile includ echipament de scufundare—costum, înotătoare, mască și tuburi de aer. Fundul oceanului este lumea a mai multor forme de viață – pești, crustacee și plante. Vor exista vase și platforme petroliere scufundate, dar și alte rămășițe ce pot fi explorate. Poți găsi obiecte folositoare în rămășițele scufundate, scafandrii NPC fiind în căutarea lor, de asemenea. Rechinii te pot ataca, dar dacă păstrezi distanța, nu-i ataci și nu faci mișcări bruște te vor lăsa în pac In Grand Theft Auto V vom gasi diverse locatii : orasul , marea si dealurile de langa Los Angeles . Rockstar a introdus in aceasta ultima serie de GTA locatia Blaine County , lacasul animalelor salbatice , o zona plina de munti , rauri , ferme , paduri si multe altele . Marea noutate , in schimb , este oceanul : vei avea posibilitatea sa te aventurezi pe fundul oceanului , care este o lume a mai multor forme de viata , poti gasi comori , obiecte ascunse si multe altele . Aici va arat si un gameplay : Acest topic va fi updatat la cate 2 zile , daca va place oferiti-mi un +1 . Edited July 21, 2013 by Mathiew. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Massy Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Grand Theft Auto V (abreviat GTA V) va fi un joc video de tipul open world realizat tot de Rockstar North si publicat de Rockstar Games pe consolele Xbox 360 si Playstation 3 a carui lansare este planificata pentru 17 Septembrie 2013 . Jocul , cel de-al 15-lea din seria Grand Theft Auto este cel ce incepe a cincea era a jcoului. Actiunea se desfasoara in orasul fictiv Los Santos ( defapt o parodie a orasului Los Angeles) si in zonele inconjuratoare specifice sudului statului San Andreas ( defapt o parodie a statului California ) . Lumea Los Santos este cea mai mare lume creată vreodată de Rockstar. Ea este de 5 ori mai mare decât frontiera din Red Dead Redemption și mai mare decât lumile din Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto IV și Red Dead Redemption laolaltă. Întreaga hartă poate fi explorată încă de la începutul jocului. Los Santos este divizată în două zone majore: orașul și zona rurală Blaine County. Blaine County este lăcașul animalelor sălbatice, o zonă plină de munți, râuri, oceane, lacuri, baze militare, plaje, ferme, deșerturi, păduri și multe altele. Sudul Los Santos este considerat a fi Ganglands. Vinewood este zona turistică și un loc vizitat de celebrități. Aici poți lua un autobus pentru a vedea casele celebrităților. Pădurea e locul unde trăiesc nebunii și paranoicii. Deșerturile sunt locurile unde își fac afacerile dealerii de droguri și găștile de motocicliști. Sunt de 5 ori mai mulți pietoni decât în versiunile anterioare. Lupta Poți ținti liber, fixa o țintă într-o anumită zonă sau fixa ținta pe un obiect/jucător anume. Poți fugi și trage în același timp. Culoarea roșie pe ecran indică inamicii. Câteva atacuri pot fi evitate prin anumite scheme. Adăpostirea și ieșirea din adăpost se poate face rapid. Camera se apropie de acțiune atunci când este folosită o armă. Notarea criminalității Nivelul de căutare a poliției nu mai este de 6 stele ci de 5. Jucătorii se pot ascunde de poliție, ieșind din raza de urmărire a acestora (anterior aceștia ghicind locația ta chiar dacă nu te mai aflai în raza de urmărire a lor). Smartphone Jucătorii au în posesie un smartphone iFruit. Există o aplicație cu care poți face poze și le poți posta online prin Rockstar Social Network. Există și alte aplicații precum internet, contacte, social media, calendar și o aplicație pentru rejucarea misiunilor. Banii Banii pot fi folosiți pentru a-ți modifica personajul cu noi haine, frizuri și tatuaje. Poți cumpăra proprietăți ce includ case, garaje și afaceri ce pot genera încasări constante și beneficii. Spre exemplu dacă achiziționezi o companie de taxiuri, călătoriile cu acestea vor fi gratuite. Pay ‘n’ Spray și Ammu-Nation Ambele magazine iconice din seria Grand Theft Auto sunt din nou prezente. Ammu-Nation oferă o selecție mare de armament ce include arme ce pot fi modificate prin adăugarea de pointere laser, silencer-uri, încărcătoare cu capacități mari ș.a.m.d. Pay ‘n’ Spray oferă posibilitatea de a modifica mașini prin schimbarea culorii vopselei, jante, ferestre, grilaje, spoilere, suspensii, motor sau frâne. Modificările se vor simți în curse. Misiuni secundare și activități Misiunile secundare “Strangers” din Red Dead Redemption vor fi prezente și în Grand Theft Auto V. Pe hartă aceste misiuni vor fi marcate cu un semn de întrebare. Spre exemplu, Michael se apropie de o cântăreață, Lacey Jonas, ce se ascunde pe o alee de paparazzii care tocmai ce i-au înconjurat mașina în parcare. Michael poate lua mașina parcată și apoi pe vedetă (căruia nu-i place să fie fotografiată pentru că se simte prea “grasă”) și condusă la apartamentul acesteia. Paparazzi îl vor urmări într-o dubă pe Michael care va trebui să scape de ei până va ajunge la destinație. Completarea acestor misiuni va forma o legătură între personaje, acestea urmând să apară și mai târziu în joc. Activitățile includ sărituri de la punct fix, curse cu ATV-uri de teren, vânătoare de animale, transportul autostopiștilor, jefuirea dubelor de securitate, concursuri de triatlon, golf, tenis, yoga, sărituri de cascadorie, concursuri de zbor și multe altele. Poți jefui bancomate, magazine, benzinării și magazine de băuturi, iar dacă ești văzut de către cetățenii din zonă, aceștia te filmează cu telefoanele, vor suna la poliție și unii chiar vor interveni să te oprească. Găștile Găștile se întorc în Grand Theft Auto V. Ballas a fost confirmată că va fi prezentă în joc. Dacă conduci printr-un teritoriu ce aparține unor găști, nu va mai intra direct în modul de atac decât dacă scoți arma. Membrii găștilor vor ataca automat poliția prezentă pe teritoriul lor, acest lucru putând fi un avantaj dacă ești urmărit de poliție. Cateva poze : GTA V - promite cea mai cuprinzatoare lume de joc deschisa realizata vreodata de studiourile Rockstar Games . Intregul Los Santos precum si imprejurimile acestuia vor fi recreate in detaliu . De asemenea pentru prima data intr-un astfel de joc , povestea din GTA V va avea nu mai putin de trei personaje principale , jucatorul fiind liber sa comute intre acesti eroi oricand doreste. Cele 3 personaje se numesc si arata asa : Fiecare personaj exceleaza sau este slab intr-o anumita activitate speciala . Trevor va fi intodeauna cel mai bun la zbor , pe cand Franklin va fi cel mai bun la sofat , dar abilitatile lor pot fi imbunatatite . Descrierea personajelor Michael: Cândva cel mai căutat om din America, mulțumită reputației dobândită din jefuirea băncilor, Michael, este acum retras din activitățile notorii și duce o viață simplă fiind în programul de protecție a martorilor și are cunoștințe în agențiile federale. Cu toate acestea Michael nu are o viață tocmai roz: soția sa Amanda nu-l mai iubește, iar cei doi copii ai săi, Tracey și Jimmy, nu mai locuiesc cu el. La suprafață Michael pare să aibă tot ce-i trebuie, dar de fapt el e foarte plictisit, frustrat și agitat. Singurele plăceri rămase sunt whiskey-ul, filmele vechi Winewood-iene de acțiune și vizitele la terapeut. Michael trăiește într-un conac cu piscină și teren de tenis într-o zonă bună din Rockford Hills. Franklin: Tânăr, deștept și ambițios, Franklin se simte bine să activeze în partea opusă legii. Franklin activează alături de prietenul lui Lamar recuperând mașini pentru un dealer de mașini armean pe nume Simeon Yetarian. Aici îl întâlnește pe Michael și el fiind implicat în afaceri cu mașini. Franklin este foarte priceput la mașini, bun șofer și-și iubește mașinile. Franklin locuiește în Sudul Los Santos. Trevor: Fost pilot al armatei, un sociopat fără pic de carismă, Trevor a colaborat împreună cu Michael în activități criminale… dar asta a fost cu mult timp în urmă. Trevor locuiește într-o rulotă, alături de dealerii de droguri și găștile de motocicliști pe malul mării Alamo, în Blaine County. Animalele: Animalele sălbatice precum cerbii și pumele vor circula prin zona rurală. Animalele nu au granițe. Ele pot ajunge oriunde. Spre exemplu de-a lungul demo-ului, cei de la Destructoid au văzut o căprioară pe dealurile din Vinewood. Deasupra și sub apă Apa are “o tehnologie îmbunătățită a valurilor” asemănătoare cu cea din Assassin’s Creed III, spun cei de la Game Informer. Bărcile includ echipament de scufundare—costum, înotătoare, mască și tuburi de aer. Fundul oceanului este lumea a mai multor forme de viață – pești, crustacee și plante. Vor exista vase și platforme petroliere scufundate, dar și alte rămășițe ce pot fi explorate. Poți găsi obiecte folositoare în rămășițele scufundate, scafandrii NPC fiind în căutarea lor, de asemenea. Rechinii te pot ataca, dar dacă păstrezi distanța, nu-i ataci și nu faci mișcări bruște te vor lăsa în pac In Grand Theft Auto V vom gasi diverse locatii : orasul , marea si dealurile de langa Los Angeles . Rockstar a introdus in aceasta ultima serie de GTA locatia Blaine County , lacasul animalelor salbatice , o zona plina de munti , rauri , ferme , paduri si multe altele . Marea noutate , in schimb , este oceanul : vei avea posibilitatea sa te aventurezi pe fundul oceanului , care este o lume a mai multor forme de viata , poti gasi comori , obiecte ascunse si multe altele . Aici va arat si un gameplay : Acest topic va fi updatat la cate 2 zile , daca va place oferiti-mi un +1 . Are o grafica superba, merita jucat. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambache Posted July 21, 2013 Author Share Posted July 21, 2013 Are o grafica superba, merita jucat. Merita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALVAREZ Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 A aparut ? Sau cand apare ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuckle Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Bestial O_O Acum trebuie sa-mi strang bani in pusculita sa-mi iau Xbox, dar si jocul O_O . Super tare 'turoialul', multumim ca ai share-uit cu noi. Chiar am citit tot si m-am uitat la videoclipuri, daca mai ai ceva, nu uita sa postezi sunt foarte curios. Pana acuma, jocul m-a dat practic pe spate.. @ Ti-am dat si +1 ca meriti. (:| :rolleyes: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambache Posted July 21, 2013 Author Share Posted July 21, 2013 Bestial O_O Acum trebuie sa-mi strang bani in pusculita sa-mi iau Xbox, dar si jocul O_O . Super tare 'turoialul', multumim ca ai share-uit cu noi. Chiar am citit tot si m-am uitat la videoclipuri, daca mai ai ceva, nu uita sa postezi sunt foarte curios. Pana acuma, jocul m-a dat practic pe spate.. @ Ti-am dat si +1 ca meriti. (:| :rolleyes: :lol: Multumesc , eu am xbox-360 si crede-ma nu isi merita banii . Recomand Play Station 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuckle Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Multumesc , eu am xbox-360 si crede-ma nu isi merita banii . Recomand Play Station 3. Vorbesti serios? :-? Poate nu ai un ecran cu o rezolutie buna. Xbox este genial..dupa parerea mea. Acum te intreb pe tine poate stii mai bine. Care e mai bun: Xbox sau PlayStation? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambache Posted July 21, 2013 Author Share Posted July 21, 2013 Vorbesti serios? :-? Poate nu ai un ecran cu o rezolutie buna. Xbox este genial..dupa parerea mea. Acum te intreb pe tine poate stii mai bine. Care e mai bun: Xbox sau PlayStation? Chiar vrei o poza cu televizorul pe care am jucat ?:) Am avut si PS3 si Xbox360 . Si crede-ma ps3-ul este superior xbox-ului . La tot . A aparut ? Sau cand apare ? 17 septembrie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex.Tkd Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 GTA V va fi un joc de nota 10++, pot sa pariez asta. Doar din poze m-am indragostit de el si chiar merita jucat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambache Posted July 21, 2013 Author Share Posted July 21, 2013 GTA V va fi un joc de nota 10++, pot sa pariez asta. Doar din poze m-am indragostit de el si chiar merita jucat. Nu va fi , este ! Daca ti-a placut cum l-am prezentat , poti da un +1 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNboRn Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Am play station 3, o sa il incerc cand apare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John. Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Mi se pare genial jocu , si imi place si Cheetahu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambache Posted July 21, 2013 Author Share Posted July 21, 2013 Mi se pare genial jocu , si imi place si Cheetahu :D Sigur va fi cel mai tare joc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger_999 Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 (edited) Vorbesti serios? :-? Poate nu ai un ecran cu o rezolutie buna. Xbox este genial..dupa parerea mea. Acum te intreb pe tine poate stii mai bine. Care e mai bun: Xbox sau PlayStation? Orice ai face, nu cumpara XBOX! Am xbox de cam 1 an si abia m-am jucat de 2-3 ori pe el, am smart tv de toate, e oribil, ca sa joci multiplayer o sa trebuiasca sa dai bani intruna pe gold member si chestii, daca nu ai gold, ai acces la mai nimic, plus ca daca stai in romania nu iti poti cumpara acest gold member deeoarece Xbox-Live nu e in parteneriat cu Romania sau asa ceva, deci va trebui sa te complicii cu Ebay-ul sau Amazonul unde e dublu pretul. Edited July 21, 2013 by Nikolas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan321 Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Eu zic sa nu sarim devreme ca s-ar putea sa cadem mai devreme.Asa a fost si cu GTA IV.Toata lumea innebunise:'best game',va fi fabulos' etc...Cand a fost lansat a fost foarte prost. Oricum...nu cred ca cei de Rockstar vor face iar aceasta greseala de doua ori consecutiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambache Posted July 21, 2013 Author Share Posted July 21, 2013 Orice ai face, nu cumpara XBOX! Am xbox de cam 1 an si abia m-am jucat de 2-3 ori pe el, am smart tv de toate, e oribil, ca sa joci multiplayer o sa trebuiasca sa dai bani intruna pe gold member si chestii, daca nu ai gold, ai aces la mai nimic, plus ca daca stai in romania nu iti poti cumpara acest gold member deeoarece Xbox-Live nu e in parteneriat cu Romania sau asa ceva, deci va trebui sa te complicii cu Ebay-ul sau Amazonul unde e dublu pretul. Exact aceasi poveste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan1996 Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Eu am PS3 slim am cateva jocuri dar... nush ce sa fac sa modez PS3-ul si sa astept sa descarc GTA 5 dar oare va aparea sau pot juca multyplayer chiar daca e modat, cineva sa ma ajute care se pricepe .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambache Posted July 21, 2013 Author Share Posted July 21, 2013 Eu am PS3 slim am cateva jocuri dar... nush ce sa fac sa modez PS3-ul si sa astept sa descarc GTA 5 dar oare va aparea sau pot juca multyplayer chiar daca e modat, cineva sa ma ajute care se pricepe .... @ , nu cumva sa il modezi . Strange-ti niste bani , pentru ca am inteles ca va fi peste 350lei . Si se va putea juca si multiplayer . Nu-l moda . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan1996 Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 @ , nu cumva sa il modezi . Strange-ti niste bani , pentru ca am inteles ca va fi peste 350lei . Si se va putea juca si multiplayer . Nu-l moda . Nu suport sa stau sa imi cumpar jocurille, nu stiu acum ce sa zic dar merg jocurile multyplayer daca este modat PS3-ul ? unii pe care ii cunosc zic ca merge oricum multyplayer nu am de mult PS3-ul nu sunt foarte experimentat, cand ajung acasa vreau sa imi cumpar RED DEAD REDEMPTION cel din poza de la avatar Oare se merita jocul ? e special edition adica include jocul insine, varianta cu zombie si desigur multyplayer ? Oare se merita jocul e ceva de el ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambache Posted July 21, 2013 Author Share Posted July 21, 2013 Nu suport sa stau sa imi cumpar jocurille, nu stiu acum ce sa zic dar merg jocurile multyplayer daca este modat PS3-ul ? unii pe care ii cunosc zic ca merge oricum multyplayer nu am de mult PS3-ul nu sunt foarte experimentat, cand ajung acasa vreau sa imi cumpar RED DEAD REDEMPTION cel din poza de la avatar Oare se merita jocul ? e special edition adica include jocul insine, varianta cu zombie si desigur multyplayer ? Oare se merita jocul e ceva de el ? Nu stiu daca vei putea juca GTA5 multiplayer daca modezi PS3-ul . Red Dead Redemption : Mie unul nu mi se pare cine stie ce . Recomand Battelfield-ul , Assassin`s Creed . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan1996 Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 (edited) Nu stiu daca vei putea juca GTA5 multiplayer daca modezi PS3-ul . Red Dead Redemption : Mie unul nu mi se pare cine stie ce . Recomand Battelfield-ul , Assassin`s Creed . Assassin creed 3 am vazut ca are foarte multe buguri iar shootarele am inteles ca nu sunt asa precise pe o consola ! Edited July 21, 2013 by BOGHYZEW Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambache Posted July 21, 2013 Author Share Posted July 21, 2013 Assassin creed 3 am vazut ca are foarte multe buguri iar shootarele am inteles ca nu sunt asa precise pe o consola ! Nu exista buguri . Iar la shootare sunt foarte precise . Eu unul , am terminat 2-ul si sunt foarte incantat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Jaks Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 (edited) Usor guys.. Jocul in varianta standard va fi fi 256lei, ca fiecare joc nou aparut. Varianta "Collector's Edition" va fi in jur de 800lei, cu foarte multe lucruri in plus. E un joc foarte tare, merita toti banii, abia astept sa-l cumpar, inca o luna. <3 Edited July 21, 2013 by Mr.Jaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambache Posted July 21, 2013 Author Share Posted July 21, 2013 Usor guys.. Jocul in varianta standard va fi fi 256lei, ca fiecare joc nou aparut. Varianta "Collector's Edition" va fi in jur de 800lei, cu foarte multe lucruri in plus. E un joc foarte tare, merita toti banii, abia astept sa-l cumpar, inca o luna. <3 Ooo da . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Jaks Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Ooo da . Sistemu de arme si cover e foarte similar cu RDR, insa car tuning, clothes, tattoos, cumparatu de bizuri online, jocuri precum tenis, skydiving, bike-riding.. pfai de plm. Frate dupa ce scapi la jocu asta, iti iei adio de la viata sociala si cel putin 2 luni nu iesi din casa... Sa nu mai zic ca poti sa-l joci de 3 ori, de fiecare data cu alt caracter[sa zicem ca joci pana la 100% doar cu unul] apoi poti incepe cu celalalt de la 0, fara sa ai parte de momente repetitive, plictiseala sau aceleasi misiuni. E un joc Genial, Best Game of The Year, Best Game of The Decade, si de ce nu Best Game of The Century. Sunt fan inrait Rockstars, GTA, etc.. Abia astept sa-mi sparg banii pe asta, chiar daca nu-mi permit versiunea mai scumpa cu toate chestiile misto in plus, dar dau 260lei pe standard si cel putin 2 luni, dispar. =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts