Jump to content

Reclamatie - MateiSilviu97 - suspendare licenta fara motiv


ursulet

Recommended Posts

Nick-ul tau:everfall77
Level-ul detinut:7
Nick-ul celui reclamat:MateiSilviu97
O descriere a situatiei:

Am depasit un tir, am oprit pe camp. Vine baiatul cu Hummer, baga megafonul si zice ca sa ma predau. Prima reactie a fost sa ma uit daca am vreo stea, ma gandeam sincer ca am calcat pe vreunul si nu am observat .

Il intreb de ce, zice ca am mers pe contrasens si mi-a luat licenta de sofer . In stilul : "mars ma ca oricum nu ai ce face " .

La media de varsta a acestui server, mi se pare normal ca un copil de 12-14 ani sa ia permisul unuia care conduce de 8 ani...

Dupa ce merg ca fraierul o mie de ani pe jos, ma duc si-i dau dou pumni in masina. Iese si ma omoara si ma baga 15 minute la inchisoare. Lucru rar la mine , am vrut sa il injur dar m-am razgandit, ca oricum ce folos, mai bine il impusc cand il prind. Am dat escape. Dupa aia am vrut sa dau o animatie si sa las jocul in bara pana expira timpul. Din pacate nu se stersese injuratura, si i-am trimis sms :mellow:  , dar se observa la sfarsit ca am dat un emote . I-am spus ca a fost fara intentie . Imi cer scuze si pe aceasta cale .

Sincer e ultimul post pe care intentionez sa il fac, am jucat destul pe server, am destul material ca sa fac review-ul acestui server . Cand va fi gata, va dau si linkul ( hint : e de la o revista online de gaming, in limba engleza ) .
Dovezi (poze, video, etc.):

 

http://cubeupload.com/im/TqhF9o.png

http://cubeupload.com/im/zeflau.png

http://cubeupload.com/im/crI6Qm.png

http://cubeupload.com/im/makPfT.png

http://cubeupload.com/im/lodahW.png

 Da, stiu, dovezi insuficiente etc etc... :blink:

Link to comment
Share on other sites

Multumesc, nu are rost, nu tin sa isi ia warn sau sa imi dea cineva permisul inapoi. E doar un semnal ca sa vada si alti jucatori cam care e nivelul serverului . Nu stiu daca o sa mai joc foarte mult pe acest server, e putin deprimant pentru mine sa vad cam in ce hal se comporta copiii de varsta voastra. Sincer , am ajuns intamplator sa joc pe acest server, am doi vecini, care stiind ca scriu destul de des review-uri pentru jocuri, mi-au sugerat sa intru si pe asta sa joc alaturi de ei.

Link to comment
Share on other sites

Asa si sunt jmecher, am grade tu nu ai nimic, e doar prafu dp toba de tine, nici nu stii ca aici se fac reclamatiile pentru civili, intra si tu la Factions->Police Departament->Reclamatii si fa acolo, sincer mai amuzat foarte tare dar tot iti fac post pentru limbaj, si imi place stilul tau sa stii ai un +1 dar altceva nu am ce zice si app chiar sun '' o scula  pe bascula'' cum zici tu, $@L 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.