Jump to content

Reclamatie Rayan - warn


CosminESV

Recommended Posts

Nick-ul tau:CosminESV
Nick-ul celui reclamat:Rayan
Detalii (+ poze, video, etc.):http://bugged.ro/topic/21524-v%C3%A2nd-burger-ls-vis-a-vis-plaja-ls/

 

   Daca tu esti in stare sa-mi zici ce am facut diferit fata de altii de am fost singurul caruia i-ai dat warn , si mai frumos de ce am luat warn ( ba da un motiv calumea nu ca rahaturi d'alea si apoi vii repede cu topic closed sa nu mai poata cineva sa-ti zica ceva ) esti cel mai tare !

 

   Link-ul de la detalii - Cititi tot topicul ala ca e scurt , si ziceti-mi ce am facut gresit ?

 

   Sau stai ma asa sa editez ca tu sigur nu intelegi tinand cont pentru ce mi-ai dat warn . Sa zicem ca mi-ai dat pentru limbaj in al doilea post ( ca pentru voi c**** e de rau si va deranjeaza inimioara ) sau pentru ca nu am urmat modelul ( dar aici intervin celelalte comentarii date de altii , tot fara a urma modelul ) . Si ca sa zic si de limbaj , tu ai vazut ce mi-a zis ala cand a cerut a doua oara warn ?

 

Si daca vrei sa discuti , tot asa fara d'alea ca te impedici in vorbe si repede topic closed . Vreau MOTIVE ! si vreau sa vad cum regulamentul e acelasi pentru toti !

 

 Si daca nu aici se fac reclamatiile pentru forum , mutati voi asta in caz ca exista sectie !

Link to comment
Share on other sites

Unde ai respectat model-ul de postare? incepi să-l iei la mişto, au fost oferte de 130kk, 150. 200kk şi etc tu vii cu oferta de 25kk + să citească cu atent topicul.Data viitoare citeşte regulamentul inainte să postezi.

 

 

 

Ba , tu stai cu ochii in curul ala de la semnatura de nu vezi ce scriu ? Hai ca pun si emoticon  :)) doar ca sa-ti dai seama ca sunt bucuros ! Oferta ramane 25 !

şi

 

 

E foarte frumos cum sar preturile , cred ca daca vezi 3 oameni , in afara de aia de ii cunosti tu , pe zi , te inchini , in rest oricine acum vinde orice c****  de business cu peste 300 de milioane . Si ca sa nu zici ca scriu fara sa las oferta , uite : Pentru 25 de milioane ti-l iau . Hai cu veselia !

Acestea ceţi spun? uită-te mai sus să vezi cum se face o ofertă.Data viitoare dacă nu şti să postezi şi nu poţi să citeşti regulamentul inainte, mai bine nu mai posta, se vede cum scris şi in regulament, nu faceţi oferte exagerate de mici.

 

"Nu aveţi voie să faceţi oferte foarte mici,aiurea se sancţionează." - extras din regulament.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.