Jump to content

Steaua va debuta în noul sezon în anonimat


uNboRn
 Share

Recommended Posts

stadion-ah52.jpg?width=815


Steaua debutează în ediţia de campionat 2013-2014, astăzi, ora 21:30, contra Ceahlăului.

Dacă marţi seară Tănase&Co au avut parte în multe momente de un stadion asemănător cu un vulcan, 40.000 de spectatori fiind prezenţi pe Naţional Arena la meciul cu Vardar, primul meci din Liga 1 are şanse mari să dispute în anonimat.


Preţul biletelor

PELUZE - 5 LEI
TRIBUNA A II-A - 10 LEI
TRIBUNA I - 15 LEI
TRIBUNA 0 - 30 LEI
FOTOLII - 50 LEI

"Din nefericire, semnalele sunt proaste. Vor fi foarte puţini spectatori, dar vor fi cei fanatici. Adică atmosfera este salvată. Jucând la o oră atât de târzie şi stadionul având o poziţionare atât de ciudată, vor fi foarte puţini spectatori.

În schimb, avem un gazon impecabil. Echipa a efectuat chiar azi un antrenament pe terenul central şi baieţii au aratat foarte bine"
Mihai Stoica, ieri

Steaua a semnat un nou contract de închiriere cu Ministerul Apărării Naţionale pentru terenurile de antrenament din Complexul Sportiv Steaua şi pentru arena de 28.000 de locuri, prin care se obligă să dispute cel puţin şapte partide considerate "acasă" pe aceast stadion. Cele mai multe meciuri se vor disputa în acest tur de campionat, pentru ca administratorii Naţional Arena să aibă timp să "repare" suprafaţa de joc.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 8 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.