Jump to content

Reclamatie Rayan warn , poate intelegi .


CosminESV

Recommended Posts

   Pentru ala e o oferta buna , ca imi pun si eu oameni sa-mi rupa cu ofertele si sa vina cineva sa dea o oferta normala sa ia warn . Cred ca e corect nu ?

 

SI ba , tu ai vazut cati au postat fara sa respecte modeul ? tu ai vazut cati au "comentat aiurea" cum ziceti voi ? tu ai vazut ce mi-a zis ala ? aia de ce nu au luat warn ? Care sunt criteriile dupa care dai warn ? Dai cui vrei sau actionezi dupa un regulament ca nu vad . Tu incerci sa dai niste motive dar sunt la fel ca tine . Motivele am zis in alta parte cum sunt .

Deci ti-am zis , scrie daca ai motive adevarate . Nu am luat la misto , ala e adevarul  . E bine ca esti pe calea cea buna , ai invatat sa citesti intre timp si ai vazut ca am lasat oferta . Apropo , te intreb pe tine ca faci faze d'astea , pot sa-mi bag Untitled.png ca in imagine vad ca nu intra la limbaj( ca la voi asa se vorbeste , in abstract : pentru limbaj pentru aiurea si pentru c**** ) , ca doar cati nu folosesc imagini in care se regasesc cuvinte pe care daca le-ar scrie ar veni unul ca tine repede cu warn , asta asa facand referire la iz-ul de dreptate pe care vrei tu sa-l ragai .

 

 Si hai daca ti-am facut reclamatie astept sa vina altul sa inchida topicul ca nu-ti fac tie reclamatie si sa vii tu sa zici . Nu primesc nimic , ca sunt jmecker . Adica asa ca principiu , nu-ti mai rezolva tu reclamatiile tale ca nu e role play :)) asta sa o faci cu aia ai tai care cer warn si vii imediat sa te conformezi !

 Cica nu radeti de admini sau ce scrie in regulamentul ala pe care adminii vad ca se caca im primul rand . Pai voi vreti sa fim suparati cu astia . Radeti ma , ca traiti mai bine !

 

Hai cu edit-ul . Nu va speriati , imaginea vine de aici , e de pe un mesaj public nesanctionat . Untitled1.png

 

Si pentru cei ce nu au inteles , vreau sa va aud ! Cum vii sa rezolvi o reclamatie care ti s-a facut tie ?

 

   Da

Link to comment
Share on other sites

Ceilalţi au postat dupa model, după să mai negocieze am scris după, nu au făcut oferte la mişto, când sunt oferte de 200kk tu vi cu oferta de 25kk pentru +1.Şi nici aici nu ai respectat model-ul de postare, în plus de ce faci şi aici reclamaţie? doară ai făcut aici http://bugged.ro/topic/22049-reclamatie-rayan-warn/?do=findComment&comment=202872 - Dacă nu şti regulamentul de la vânzări, nu mai postezi.

Eu mă ocup de vânzări mai mult, nu vreau să văd miştocării de genul ăsta.

 

"Nu aveţi voie să faceţi oferte foarte mici,aiurea se sancţionează." - extras din regulament.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.