Jump to content

Battlefield 4- Preview


KruZZel
 Share

  

5 members have voted

 1. 1. Ce parere ai despre Battlefield 4

  • Foarte bun joc!
   4
  • Bun joc!
   0
  • Slabut joc!
   0
  • Nu-mi place
   1


Recommended Posts

Creatorii au oferit imagini cu jocul care urmeaza sa fie lansat

 
 

Noul Battlefield 4 va rupe granita dintre joc si film de cinema, scrie Forbes, care au urmarit un demo live. Noul joc va veni la toamna pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3. Este foarte posibil ca aceasta continuare sa aiba si o versiune pentru PlayStation 4 si noul Xbox, insa cei de la EA nu au confirmat deocamdata informatia.

 

 

 

Cateva sute de jurnalisti au urmarit, la Seattle, un joc demonstrativ de 20 de minute. Patrick Soderlung, vicepresedinte executiv EA Games Label, le-a declarat celor de la Forbes ca studioul ia tehnologia utilizata de James Cameron in Avatar si o duce la nivelul urmator. De aceea, personajele din joc par extrem de reale.

 

Soderlung a mai spus ca urmatoarea generatie de jocuri vor fi tot mai detaliate si le vor crea jucatorilor conexiuni emotionale cu personajele, dar si experiente umane, dramatice si reale.

 

http://www.youtube.com/watch?v=1XWdKqkwmvo

 

grhM9PN.jpg

 

 

 

                                Revin cu edit cand aflu mai multe despre acest joc!

Edited by Jiuseppe
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.