Jump to content

Samp distance or close shooting © Justin.Capone, posted on Bugged

Kunter.Capone
 Share

Recommended Posts

diBkIjD.png

Nume mod: Samp distance or close shooting © Justin.Capone

Info:Cu acest program vă puteţi pune 2 sensbilităţi una de aproape şi una de departe, pentru a activa Sensibilitatea de aproape apăsaţi f12, iar pentru cea de departe f13, eu la close-duels am 4 lini, iar la sensibilitatea de aproape 3 lini, de acu depinde de voi cum credeti căi

mai buna distanta pentru aproape sau de departe

Link Download:  Download Now.

VirusTotal: Virus total test Sa-MP distance or close shooting

Edited by Kunter.Capone
  • Upvote 3

Omul vrea s-a stie mai pe romaneste ce sunt aceste linii si la ce te ajuta + ca nu spune nimic ca si cum ar fi activat ca sa-ti dai seama daca merge sau nu.

Edited by KnowN.

Omul vrea s-a stie mai pe romaneste ce sunt aceste linii si la ce te ajuta + ca nu spune nimic ca si cum ar fi activat ca sa-ti dai seama daca merge sau nu.

În viitor o să public un progrămel cu tot felul de chestii pentru sa:mp, o să îi fac şi acest update (DrawOverlayString).

• Upvote 1

În viitor o să public un progrămel cu tot felul de chestii pentru sa:mp, o să îi fac şi acest update (DrawOverlayString).

Sper ca nu te-ai supărat pe mine :).

Kunter imi poti da si mie alt link plz ca acesta nu imi merge?

Poftim:

http://www.mediafire.com/?mcvyzrgf34z5817

http://www.girlshare.ro/32706213.1

Cum dracu să nu vezi o differenta, pune 4 lini la prima iar la a2 3 lini si o sa vezi diferenaţa omg, la ce ajută?, sa tragi mai bine de la distanta de aproape sau de la diştanţa de departe.

Edited by Kunter.Capone

• 5 months later...
  • 10 months later...
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.