Jump to content

Cateva propuneri RP sper sa va placa!


Ahaab

Recommended Posts

DESPRE JOC IN GENERAL

 

1: Daca te bati cu un alt player sa ai posibilitatea sa il omori numai daca vrei , adica cand mai are putin din viata sa iti apara "Jucatorul este inconstient" , si jucatorul in cauza sa fie lesinat jos , stiu ca este si o animatie , si sa fie imobilizat .Si astefel poti sa il omori numai daca vrei , continuand sa il lovesti cand este inconstient! [Despre jucatorul inconstient , daca va intrebati ce face sta acolo jos toata ziua , gasiti mai jos solutia]

2: Sa se deschisa portbagajul si capota masinilor ,si din moment ce ownerii au folosit in loc de o comanda gen /light pentru faruri , au ales un buton anume , la fel se poate proceda si in cazul celor 2 componente. Si la pachet inca o propunere aici , sa avem posibilitatea sa punem 1 maxim 2 arme in portabajul masinii cu o comanda gen /trunkputgun.

3: Sunt nou pe server si nu stiu daca exista comanda asta , mai mult ca sigur detinerea de droguri este ilegala si se pedepseste cu inchisoare  pe server ! Sa existe posibilitatea ca in cazul in care suntem urmariti de politie sa putem arunca drogurile (acetea disparand )!

4: Simulare accident! Sa apara o data pe saptamana sau cand considera adminii o simulare de accident! Se poate face din script usor  2 camioane unul peste altul cu o masina in mijloc si eventul si cateva garduri rupte , victime etc..., si politia sa devieze traficul iar news reporter sa fie cu elicopterele facand transmisiuni live!

5: Joc de cateva zile si nu am vazut sa ploua pe server , incercati sa faceti clima cat mai complexa , nu creaza nici lag si arata si bine!

DESPRE JOB-URI

 

Camionagii!

 

1: Am vazut ca unii playeri agata o remorca , apara check pointul misiunii si apoi dezgata remorca pentru fiabilitate in mers , si apoi agata din baza de la destinatie alta remorca, in loc sa faca asta ar fi mai bine sa agati o remorca si cand ea se dezgata din diferite motive sa dispara misiunea , putand recupera misiunea cand agati inapoi remorca , fiind eventual si un timp limita de 15 secunde de ex. in care daca nu agati remorca sa dispara impreuna cu misiunea.
2: Tot din script sa se faca reparatii de drumuri ! Cum? Credetima este usor! Ownerii si mai ales adminii in cauza sa inlocuiasca un tronson de drum , de exemplu se fac reparatii in zona primariei si a sediului LSPD , in loc dr drumul asfaltat sa apara un drum de tara , cu cateva utilaje ...De ce am pus asta la camionagii?Pentru ca aici este faza cea mai interesanta din punctul meu de vedere! Din baza de tiruri de la cariera de piatra sa se ia remorci pline cu agregat(nisip, pietris...) si sa se duca pe santierul respectiv , dar in loc sa dispara remorca sa dispara incarcatura , sau daca le este mai usor ownerilor sa dispara remorca plina si acolo sa gasim remorci goale care sa le ducem sa le incarcam! SI santierul in funcitie de marimea lui va dura intre 1/2 si 3 zile , de exemplu.

3: Sa apara undeva sus in dreapta greutatea incarcaturii si in funcite de aceasta si de distanta sa primim bani !

 

LSMD !

 

1: Cand cineva se bate cel putin unul ramane inconstient , ar fii bine daca atunci cand cineva este inconstient adica imobilizat sa le apara celor din LSMD ca urgenta de la admbot , fiind un server mare , nu este problema de playeri activi , iar daca in 4 minute nu apare salvarea care sa il acorde primul ajutor si sa il salveze  playerul inconstient sa primeasca respawn !La fel se poate proceda si in cazul crimelor , si astfel putem impiedica RK! Asa vor avea si cei din LSMD parte de mult mai multa activitate de cat "vrei heal" ...

 

Mecanic !

 

1: Aici am ceva extrem de important de zis! Un lucru deranjant pe server sunt masinile lasate de-an ... peste tot . Sa se infiinteze o companie numita Tow Car Company [TCC], in care membri sa foloseasca masinile de la mecanici de pe server si sa tracteze masinile parcate ilegal [ :pe trotuar,in mijlocul strazii, in spatiile publice sau pietonale etc. ] la sediul lor imobilizandu-le acolo , iar propietarii masinilor sa se duca la sediul TCC si sa isi ridice masini contra cost de exemplu 20k . Desigur pentru rezolvaea viitoarelor neintelegeri sa se faca screen ori de cate ori ridica o masina parcata ilegal , iar daca un player face plangere sa se arata screenurile ...Mai exista si posibilitatea ca sa impinga cineva masina in drum , tot in momentul in care ownerii vor implementa ideea [daca o vor face vreodata] sa faca ca atunci cand opresti masina sa ramana intepenita acolo sa nu poti sa o clintesti, ca in realitate nu vine unu si iti duce masina la coltul strazii...

Toti membri acestei factiuni TCC sa fie mecanici ! Iar sediul este usor , cate o parcare in fiecare oras LS si LV , nu va mai zis sunt usor de gasit si puse niste gratii sau o bariera ca la sediul politiei!

 

MAI SUNT MULTE DAR ASTEA SUNT PRENTU INCEPUT SPER SA VA PLACA , SI CINE STIE POATE OWNERII SE VOR UITA AICI SI VOR FURA DIN ACESTE IDEI , PROMIT CA NU-I VOI ACUZA DE PLAGIATURA!:) 

ASTEPT PARERILE VOATRE , NUMAI BINE!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.