Tolunaynar Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Nick-ul tau: TurkubZLevel-ul detinut: 12Nick-ul celui reclamat: Stefan.AMPO descriere a situatiei: M-a injurat iar,am adus un prieten pe server ,dadea scoala de soferi si el intra cu masian in el ca sa pice testul si i-am spus doar de ce nu il lasa si iar m-a injurat :| Va rog rezolvati-l,m-am saturat de copii d-astia..Dovezi (poze, video, etc.): http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/jn7p4k1gl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan.amp Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Bai mincinosule de unde le scoti ma nesimtitule. dc nu zici ca eu eram cu un baiat care dadea si el scoala daia eram in zona aia, si ala cu care erai tu a intrat in mn nu am intrat eu in el, daca intram in el nu ii mai ajutam nici eu pe alti LASA MINCIUNILE ASTEA ORDINARE. SI CUVANTUL MATA, TACTU nu sunt injuraturi copile cauta in dex neologisme astea sunt VARIANTA POPULARA A LIMBII ROMANE Mai invata limba romana si dupaia intra pe site-uri si jocuri de socializare apropo ce sunt cu amenintarile alea ca imi iau adio de la bugged si imi arati u cn esti ? o sa fac si eu o postare cu toate ca pana ieri nu am facut niciodata da de azi inainte am sa fac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolunaynar Posted July 24, 2013 Author Share Posted July 24, 2013 Am martori,si apropo,vezi cum vorbesti. Se scrie ma - ta ,nu "mata" ,analfabetule ! Eu zic sa lasi tu minciunile. Martori : UtzabZ , FerarubZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iSmoke Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Se da maxim un AV pt asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.