SiktoniX Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Nick-ul tau:SiktoniXLevel-ul detinut:3Nick-ul celui reclamat:BebeBRO descriere a situatiei:Pai am deschis usa de la masina ca sa intre un prieten in ea, sa ne plimbam si a dat buzna BebeBR si a luat-o... am incercat sa discut cu el sa ii spun sa mi-o dea inapoi dar mi-a cerut in schimb 1 kk si ma ameninta ca imi face 1000000 de km . Este si premium si incalca si regulament-ul sper sa se remedieze situatia . Am avut 300 km la masina si mi-a facut o gramada de km . Sper sa fie macar banat 3 zile, sau sa primesc ceva din bunurile lui.. este un nesimtit si jumatate !Dovezi (poze, video, etc.): Multumesc anticipat!
Sorin Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Nick-ul tau:SiktoniXLevel-ul detinut:3Nick-ul celui reclamat:BebeBRO descriere a situatiei:Pai am deschis usa de la masina ca sa intre un prieten in ea, sa ne plimbam si a dat buzna BebeBR si a luat-o... am incercat sa discut cu el sa ii spun sa mi-o dea inapoi dar mi-a cerut in schimb 1 kk si ma ameninta ca imi face 1000000 de km . Este si premium si incalca si regulament-ul sper sa se remedieze situatia . Am avut 300 km la masina si mi-a facut o gramada de km . Sper sa fie macar banat 3 zile, sau sa primesc ceva din bunurile lui.. este un nesimtit si jumatate !Dovezi (poze, video, etc.): Multumesc anticipat! Eu din cate stiu nu se da nimic ..... dar foloseste comanda (\findcar)apoi selectezi masina iti va aparea pe minimap locatia masini , succes sper ca te-am ajutat .
SiktoniX Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 Eu din cate stiu nu se da nimic ..... dar foloseste comanda (\findcar)apoi selectezi masina iti va aparea pe minimap locatia masini , succes sper ca te-am ajutat . Am recuperat masina ca si-a facut respawn da totusi nesemtirea si nerespectarea regulilor si mai ales ca mi-a cerut bani ar trebuii pedepsite cu ceva.
Pitiq Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 @@SiktoniX nu a incalcat nici un fel de regulament.. :|
Sorin Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Da , nu exista oxregula pt asta. ..... tot ce ai putea face e comanda \findcar pt a te duce dupa masina .....
skrill3x Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 @@SiktoniX, e vina ta + ca nu se sanctioneaza daca cineva iti ia masina si se plimba cu ea.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.