stayd0wn Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Precizez ca modurile nu sunt facute de mine,dar le-am cules de pe mai multe site-uri .La ce ajuta ele?La o claritate,o grafica mai buna,cat mai realistica,schimbarea armelor,efectelor cu unele mai bune.NU CREEAZA LAG.Si nici nu iei Crash!Acestea se instaleaza cu usurinta cu ajutorul programului SPARK. (il aveti in arhiva)Pack-ul contine :► Roads (strazi cu o claritate HD,de o culoare mai REALISTICA si mai frumoasa)► Effects (toate efectele sunt schimbate.nori,cerul,apa,bubuiturile,fumul,focul,etc etc)► Weapons (armele cu care poti juca pe buy-zone sunt toate inlocuite cu Cele din GTA IV)► Skins (skin-urile de politisti,de F/P ,si din alte factiuni,normale,sunt inlocuite)► Spark (programul cu care le instalezi)Orice intrebare,nelamurire,problema,sau mai stiu eu ce,o postati aici!Download.Galerie foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trebor. Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Precizez ca modurile nu sunt facute de mine,dar le-am cules de pe mai multe site-uri . La ce ajuta ele?La o claritate,o grafica mai buna,cat mai realistica,schimbarea armelor,efectelor cu unele mai bune.NU CREEAZA LAG.Si nici nu iei Crash! Acestea se instaleaza cu usurinta cu ajutorul programului SPARK. (il aveti in arhiva) Pack-ul contine : ► Roads (strazi cu o claritate HD,de o culoare mai REALISTICA si mai frumoasa) ► Effects (toate efectele sunt schimbate.nori,cerul,apa,bubuiturile,fumul,focul,etc etc) ► Weapons (armele cu care poti juca pe buy-zone sunt toate inlocuite cu Cele din GTA IV) ► Skins (skin-urile de politisti,de F/P ,si din alte factiuni,normale,sunt inlocuite) ► Spark (programul cu care le instalezi) Orice intrebare,nelamurire,problema,sau mai stiu eu ce,o postati aici! Download. Galerie foto Mai mic puteai sa scrii?:| Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayd0wn Posted July 26, 2013 Author Share Posted July 26, 2013 recizez ca modurile nu sunt facute de mine,dar le-am cules de pe mai multe site-uri .La ce ajuta ele?La o claritate,o grafica mai buna,cat mai realistica,schimbarea armelor,efectelor cu unele mai bune.NU CREEAZA LAG.Si nici nu iei Crash!Acestea se instaleaza cu usurinta cu ajutorul programului SPARK. (il aveti in arhiva)Pack-ul contine :► Roads (strazi cu o claritate HD,de o culoare mai REALISTICA si mai frumoasa)► Effects (toate efectele sunt schimbate.nori,cerul,apa,bubuiturile,fumul,focul,etc etc)► Weapons (armele cu care poti juca pe buy-zone sunt toate inlocuite cu Cele din GTA IV)► Skins (skin-urile de politisti,de F/P ,si din alte factiuni,normale,sunt inlocuite)► Spark (programul cu care le instalezi)Orice intrebare,nelamurire,problema,sau mai stiu eu ce,o postati aici! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cryme Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Bune modurile. Mersi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bTq4EvEr Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Folositoare modurile,bravo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLeXuTzu.Capone Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Sunt bune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenton Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 Nice ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LudoDR Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 Copy/Paste din alta parte, se vede din scris :) SALKF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts