EXiL Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 (edited) Nickname: EXiL Serverul pe care joci: orange.bugged.ro De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Pentru ca e cea mai mare comunitate de SA:MP din Romania si cel mai frumos. Cum ai aflat de bugged.ro?: Stiam de mult de bugged de la youtuberi. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Nu, nu am mai jucat pana acum pe bugged. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: School Instructors LS-LV pentru ca mi se pare cea mai usoara si cea mai faina factiune. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 16 ani si locuiesc in Roman jud. Neamt. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt in clasa a 10 a la liceul Vasile Sav Roman. Care este serialul tau preferat?: Nu urmaresc seriale, am urmarit Teen Wolf. Ce alte jocuri joci?: CS:GO, The Crew, ETS2, GTA 5, etc. Ai altceva de adaugat?: Sper sa raman cat mai mult pe aceasta comunitate si sa nu intalnesc in primul rand codati care sa ma faca sa parasesc aceasta comunitate. Edited October 11, 2016 by EXiL Quote
brolyK47 Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 codati exista pe fiecare comunitate in parte, n-ai ce sa le faci. doar sa te faci mai buni ca ei pe propriile puteri. eu ti-as sugera sa vii pe blue sau sa mergi pe red, orange-ul si green-ul zici ca-s servere beta la cum arata, codati in prostie, rivalitate intre admini si playeri si altele pe care le poti descoperi singur. Quote
Recommended Posts