Jump to content

Cerere - AIM - SLACKER[] [Acceptat]

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Adrian.
Varsta: Am varsta de 19 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut, ma numesc Adrian, lumea imi zice Ady, sunt dintr-un sat din Jud. Suceava. Sunt un baiat prietenos, evit intotdeauna jignirile sau alte cuvinte negative. Imi place sa ma distrez cu prietenii pe SA:MP, seara sa ies cu ei pe la o bere si sa ne distram. Cam atat ar fi o mica descriere despre mine.

Locatia(Oras): Suceava.

Ce gen de muzica asculti? Manele pe sistem.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :SLACKER[]
Nivel :30 (Am RP-uri de level mai mare).
Nume folosite anterior: Ady.Y
Vechime pe server: Aproximativ 2 ani si jumatate.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Am avut o singura data ban pentru Disconnect on admin request. In rest nu am avut alte sanctiuni, gen warn sau altele.

Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/8WkqX

Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Slacker[]
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, nu am avut, desi am fost in [AIM] in jur de 140 zile.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Am petrecut foarte mult timp in clanul Saints Agency, actualul Sir., unde am avut lider in jur de 1 an si ceva, dupa care am venit in [AIM] aproximativ 140 zile, dar din pacate s-a dat wipe si vreau sa revin din nou.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da, am mai fost, motivul a fost "wipe'.
Ce alte jocuri mai joci?:Nu mai joc nimic.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu toti, pe toti ii cunosc.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]:[10/10]

Experienta DM [ ()/10]:0/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger:[email protected]
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece este un clan de mafioti in care ai cu cine vorbi si colabora ca intr-o familie.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Daca as fi in [AIM], nu cred ca ar avea vreun +, in general clanul il ajuta co-liderii recrutand membrii buni.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.