Ady.Y Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Adrian.Varsta: Am varsta de 19 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut, ma numesc Adrian, lumea imi zice Ady, sunt dintr-un sat din Jud. Suceava. Sunt un baiat prietenos, evit intotdeauna jignirile sau alte cuvinte negative. Imi place sa ma distrez cu prietenii pe SA:MP, seara sa ies cu ei pe la o bere si sa ne distram. Cam atat ar fi o mica descriere despre mine. Locatia(Oras): Suceava. Ce gen de muzica asculti? Manele pe sistem. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :SLACKER[]Nivel :30 (Am RP-uri de level mai mare).Nume folosite anterior: Ady.YVechime pe server: Aproximativ 2 ani si jumatate.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Am avut o singura data ban pentru Disconnect on admin request. In rest nu am avut alte sanctiuni, gen warn sau altele. Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/8WkqX Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Slacker[]Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, nu am avut, desi am fost in [AIM] in jur de 140 zile. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Am petrecut foarte mult timp in clanul Saints Agency, actualul Sir., unde am avut lider in jur de 1 an si ceva, dupa care am venit in [AIM] aproximativ 140 zile, dar din pacate s-a dat wipe si vreau sa revin din nou. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da, am mai fost, motivul a fost "wipe'.Ce alte jocuri mai joci?:Nu mai joc nimic.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu toti, pe toti ii cunosc. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:[10/10] Experienta DM [ ()/10]:0/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:[email protected]De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece este un clan de mafioti in care ai cu cine vorbi si colabora ca intr-o familie. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Daca as fi in [AIM], nu cred ca ar avea vreun +, in general clanul il ajuta co-liderii recrutand membrii buni. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da.
Recommended Posts