Jump to content

Cerere-AIM-Engie [Respins]

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume:Malaelea Catalin
Varsta:14 ani 
Autodescriere (~ 30 cuvinte):
Salut. Ma numesc Malaelea Catalin, am 15 ani si sunt din Gorj. Sunt un baiat cu capul pe umeri. In timpul liber ies cu prietenii, . Pot spune ca nu ma dau batut niciodata, pana nu-mi obtin acel obiectiv gandit de mine. Imi fac foarte repede prieteni noi, dar pot sa-mi fac si dusmani, bineinteles, acest lucru il evit de cate ori este nevoie. Spre sfarsitul descrierii adaug un lucru foarte important in viata: lucrul in echipa, asa pot sa cunosc persoane care in viitor iti pot fi de folos, asta rezultant la prietenie

Locatia(Oras):Gorj

Ce gen de muzica asculti?in speciall muzica de pe radio Hot.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :Engie
Nivel :15
Nume folosite anterior:Nu am folosit nume anterioare.
Vechime pe server:Aproximativ 7 luni si cateva zile.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da am fost banat de Chowdy pentru Ascundere Moduri, dar am primit a doua zii unaban de la Skywalker pentru ca a gresit Chowdy

Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/XyvDG

Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/ENGIE
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu am nici-o altercatie sunt un tip de treaba si ma inteleg bine cu toata lumea.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):in z0r[] si Sir.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu, nu am mai fost.
Ce alte jocuri mai joci?:Nu mai joc niciun joc.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Nu pot sa mint ca ma inteleg cu cineva ca nu am de unde sa ii cunosc si nu pot sa imi dau cu parerea

Experienta SA-MP [ () / 10 ]:Cred ca 5-6

Experienta DM [ ()/10]:Nu prea imi place sa fac DM si sa stau la jail degeaba deci cred ca 2 pot sa zic.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger:[email protected]
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Imi place ca sunt membri din cate am vazut asa ca sunt de treaba si si cu cei 7 ani de acasa.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Prin respectul fata de persoanale din clan

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Desigur
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Desigur o sa il adaug .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.