No Name02 Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Malaelea CatalinVarsta:14 ani Autodescriere (~ 30 cuvinte):Salut. Ma numesc Malaelea Catalin, am 15 ani si sunt din Gorj. Sunt un baiat cu capul pe umeri. In timpul liber ies cu prietenii, . Pot spune ca nu ma dau batut niciodata, pana nu-mi obtin acel obiectiv gandit de mine. Imi fac foarte repede prieteni noi, dar pot sa-mi fac si dusmani, bineinteles, acest lucru il evit de cate ori este nevoie. Spre sfarsitul descrierii adaug un lucru foarte important in viata: lucrul in echipa, asa pot sa cunosc persoane care in viitor iti pot fi de folos, asta rezultant la prietenie Locatia(Oras):Gorj Ce gen de muzica asculti?in speciall muzica de pe radio Hot. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :EngieNivel :15Nume folosite anterior:Nu am folosit nume anterioare.Vechime pe server:Aproximativ 7 luni si cateva zile.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da am fost banat de Chowdy pentru Ascundere Moduri, dar am primit a doua zii unaban de la Skywalker pentru ca a gresit Chowdy Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/XyvDG Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/ENGIEAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu am nici-o altercatie sunt un tip de treaba si ma inteleg bine cu toata lumea. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):in z0r[] si Sir. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu, nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?:Nu mai joc niciun joc.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Nu pot sa mint ca ma inteleg cu cineva ca nu am de unde sa ii cunosc si nu pot sa imi dau cu parerea Experienta SA-MP [ () / 10 ]:Cred ca 5-6 Experienta DM [ ()/10]:Nu prea imi place sa fac DM si sa stau la jail degeaba deci cred ca 2 pot sa zic. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:[email protected]De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Imi place ca sunt membri din cate am vazut asa ca sunt de treaba si si cu cei 7 ani de acasa. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Prin respectul fata de persoanale din clan Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:DesigurEsti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Desigur o sa il adaug .
Recommended Posts