garcikkk Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume: iulianVarsta: 26Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un tip sociabil, prietenos, glumet in limita bunului simt. In timpul lui (atunci cand nu sunt la job), obisnuiesc sa ies prin oras sau fie sa stau pe sa:mp. Merg pe premiza "Respecta si vei fi respectat", nu suport minciuna si mincinosii. Am capacitatea de a recunoaste atunci cand gresesc. Ce gen de muzica asculti? Cam orice muzica. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer:Nick : GarcikkNivel : 71Nume folosite anterior: MariusMpVechime pe server: 2 aniAi avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu. Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/qF2ah Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/GarcikkAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, ma inteleg cu toti membrii. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da. Am fost colider la clanul FTW timp de 2 ani, Colider in clanul [Legion] Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da, am luat Wipe pentru a se integra Aplicatiile in Clan.Ce alte jocuri mai joci?: Fifa 16 si Gta 5 online pe PS4.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM ? : Eu zic ca ma inteleg bine cu toti in egala masura, Experienta SA-MP [ () / 10 ], 10/10 , cunosc cam tot ce tine de joc. Experienta DM [ ()/10]: 6/10 Mai fac dm cand numai am factiune. (Doar pe gabori ca nu vreau jail admin) CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Skype nu prea folosesc, dar cine este interesat il ofer. Nu sunt deacord sa il las pe forum.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Am intrat de curand si chiar mi-a placut acest clan. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Daca au nevoie cu bani momentan pana intru si eu intr-o factiune. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harif.BurN Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Pro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELiRiC CTC Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twist7 Official Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Pro, sa dam o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRAViS Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 pro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
s o k o d o v Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 (edited) Pro Edited October 11, 2016 by SOKODOV AIM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haki1 Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 (edited) Pro, ii dau o sansa. :wacko: Edited October 11, 2016 by Haki1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaryusK Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts