Jump to content

Cerere [AIM] - HUSK [Acceptat]


ElRey
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Andrei Marius.
Varsta: 16 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Marius , am varsta frumoasa de 16 ani , locuiesc in Bucuresti studiind bineinteles la un colegiu national din Bucuresti.Sunt o fire comunicativa , care nu se lasa batuta in drumul de a-si atinge scopul. Cea mai mare calitate a mea consider ca este respectul , este dovada a bunei tale cresteri, primind respect din partea celorlalti odata ce daruiesti in,asta in majoritatea cazurilor, mai sunt si exceptii ce trebuie tratate ca atare.Sunt o persoana ce petrece mult timp pe calculator, tipic generatiei contemporane , jucandu-ma diferite jocuri , in special GTA ,pe care petrec aproximativ 5-6 ore pe zi. Jocul meu preferat este FIFA , urmand SA:MP-ul , dar , neavand o consola Xbox/Ps , nu dedic atat de mult timp acestui joc pe cat ii dedic SA:MP-ului.

Locatia(Oras): Bucuresti.

Ce gen de muzica asculti? Nu sunt un rasist sau ceva, dar nu suport muzica ROCK  si/sau persoanele care o asculta.

 STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : HUSK
Nivel :  46
Nume folosite anterior: Danny
Vechime pe server: 3 ani si 2 luni jumate.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am avut pentru moduri ilegale in mafie  si testele TW. (nu am avut cod sau ceva, dar atunci nu prea se stia de SSD).

Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/n9abt

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/HUSK
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, am fost in clanul .uS ( United Souls); [FTW], si inca unul care nu mai exista pe server, dar nici nu mai imi aduc aminte bine numele.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Am mai fost, dar acum un an sau doi. Motivul cred ca a fost /quitclan cand m-am lasat de joc.
Ce alte jocuri mai joci?: Mai ma joc CS : Go si din cand in cand FIFA fiind jocul meu preferat pe calculator.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu cine ma intelegeam eu, a primit wipe. Numele lui fiind JUSTINLAW.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]:  8/10. Nu prea cunosc unele " taine " ale acestui joc. Un mare dezavantaj al meu cred ca ar fi, necunoasterea in totalitate a orasului San Fierro.

Experienta DM [ ()/10]: DM nu prea am facut, dar sa zicem 4/10. Nu vreau sa fiu un egoist sau un mincinos si sa spun ca nu am facut, faceam in special pe PD cand primeam cate o sanctiune din vina lor.


 

CONTACT/ETC.:


Contact skype/yahoo messenger: Nu sunt de acord sa imi las skype-ul aici. Il voi da in privat la cine il doreste.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa fac parte din acest clan, deoarece am facut si fac parte si pe celelalte servere ale comunitatii, desigur ca imi place si ca ma atrag foarte mult membrii acestui clan prin simplul fapt  ca sunt unii pe care te poti baza cand ai o nelamurire.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pot ajuta clanul cu tot ce imi sta in putinta, incepand de la [/free] pana la o suma de bani.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.