Jump to content

[RESPINS] Aplicatie West Gangsters - nori23 level 27, Factiune prezent Taxi LV

Recommended Posts

Posted

Informaţii din viaţa reală

Nume: Cristian

Ce vârsta ai?:16 ani

Ce hobby-uri ai?:Pictura, plimbari prin oras cu prietenii, drumetii si SA:MP.

Ce gen de muzică asculţi?:Hip Hop

Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Ma numesc Cristian, am 16 ani si locuiesc in Gorj. Sunt un baiat simplu, la locul lui, cu capul pe umeri si sociabil. De obicei, imi fac prieteni usor si sunt respectuos. Oriunde merg am cei 7 ani de acasa cu mine si nu ratez ocazia de a-mi lasa amprenta unde trebuie si cand trebuie. Sunt glumet dar si serios cand trebuie. Am un caracter tare, sunt greu de influentat si nu ma las prada anturajelor proaste care imi pot aduce numai dezavantaje in viata. Imi place sa intretin o atmosfera buna si sa gandesc pozitiv. Ca orice alt om, am si un defect, cateodata sunt prea impulsiv cand se aduna multe pe mine.

Informaţii SA-MP

Nickname:nori23

Level:27

Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc):Nici o sanctiune la momentul actual.

Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/nori23

Poză cu invitaţia :http://imgur.com/a/qtAPh

Care este ultimul clan din care ai făcut parte?:Zackone

De ce l-ai părăsit?:Spam si limbaj vulgar in exces.

Ce planuri de viitor ai pe server?:Sa-mi fac cat mai multi prieteni si sa evoluez din punct de vedere financiar.

De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Deoarece are o perspectiva buna pe server.

De ce vrei să faci parte din acest clan?:Membrii clanului experimentati, minunati si de-o seriozitate de nedescris ma motiveaza sa ma alatur in colectivul lor.

Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?:Cu majoritatea.

Posted

SXaBNj7.png Ai un FH foarte dezordonat , activitatea ta nu este una foarte ok+ că ai mintit in aplicatie, ai warn pentru limbaj , cand primesti warn pentru limbaj automat primesti si mute.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.