Emblaze[] Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Razvan.Varsta: Am 15 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut! Ma numesc Razvan, am 15 ani si sunt din orasul Dabuleni. Sunt o fire foarte ambitioasa, cu capul pe umeri, am cei 7 ani de acasa, imi place foarte mult sa ajut lumea si am simtul umorului foarte dezvoltat. Locatia(Oras):Dabuleni. Ce gen de muzica asculti? Ascult aproape orice gen de muzica. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : Emblaze1.Nivel :50.Nume folosite anterior:Nu am.Vechime pe server: Momentam am 2 ani si ceva. In luna februarie fac 3 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Am luat ban pentru 3/3 warn's si insulte staff.. Poza cu invitatie: https://postimg.org/image/io6lp3px1/ Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Emblaze1Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Momentan nu am mai fost. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Am mai fost in acest clan, am fost dat afara pentru ca pe acea vreme era interdictie cu unele mafii, iar eu am fost in cea in care nu era voie.Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc Counter Strike Global Offensive si League Of Legends.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Joan18, MaryusK, RAViSTONE, DEVON, SxquiT, Eternal, DoomX, Horex, etc. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10. Experienta DM [ ()/10]: 10/10. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Am sa va dau pe joc daca e nevoie.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca am mai fost in acest clan si imi e doar de acele vremuri. In plus in acest clan s-a dat wipe si au ramas membrii vechi, unii din prietenii mei cei mai buni, doresc sa imi fac si alti prieteni si doresc sa raman cat mai mult in acest clan. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Nu pot sa spun ca pot ajuta clanul cum pot, doar spun ca voi face ce mi se cere. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da, normal.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Logic. Edited October 12, 2016 by Emblaze1
Recommended Posts