Jump to content

[Respins]: Aplicatie The Legends - Vandamjkee - Rank5 San Fierro Police Department

Vandamjkee
 Share

Recommended Posts

Nickname: Vandamjkee

Level: 47.

Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu.

Ore jucate: 1013.

Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/hWc5o

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Vandamjkee

Sanctiuni: Nu am.

Cateva realizari pe server/ forum:  Realizari pe server: Los Santos Police Departament ( rank5 - 47 zile ), San Fierro Police Departament ( rank2 - 51 zile ), The Russian Mafia  ( rank1 - 2 zile ), San Fierro Police Departament ( rank5 - 132 zile ), SF Bikers (  rank1 - o zi ), San Fierro Police Departament ( rank1 - 29 zile )

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Numai joc alte jocuri.

De ce vrei sa intri in clan: Imi doresc sa intru in acest clan doarece cunosc anumiti membri, este un clan bine organizat si respectat.

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, am mai facut parte din clanul [FTW].

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu am facut parte din acest clan.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Desigur.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: zKe.MoNkS, MihaiAlex93, TeK69, Benachi.

Planuri de viitor pe server? Sa ajung la functia de helper.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Marian.

Varsta reala: 18.

Nationalitate: Roman.

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Ma numesc Marian, am 18 ani si sunt din Craiova. Sunt o fire calma, pot spune ca am cei 7 ani de acasa, ma acomodez destul de repede intr-un colectiv, sunt glumet atunci cand trebuie, imi place sa respect si sa fiu respectat.

Ce gen de muzica asculti? Manele, Rap, Trap.

Ce hobbyuri ai? Box-ul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.