Jump to content

Retragere.


Mr.Speeding
 Share

Recommended Posts

Retragerea mea. 

 

Sincer, stiu ca nimanui nu ii pasa de viata mea pe SA:MP, dar daca ai timp liber, poti citi acest topic. ( am avut zeci de conturi, o sa explic totul) 

 

Am sa incep cu povestea mea, cand si cum am inceput sa joc SA:MP, si la final am sa explic aceasta decizie, de a ma lasa.

Totul a inceput in luna Iulie 2015, cand un prieten de la tara de la mine, pe numele lui Apple9k pe Blue, m-a convins sa ma apuc. Primul meu cont avut pe SA:MP a fost P0rcM1str3t, cel cu care am debutat si va ramane cel mai valoros pentru mine, cu toate ca am Ban-uri, sanctiuni si nu am FH. Am jucat pe acel cont cam pana in iarna 2015, cand am decis sa iau o pauza. Am revenit, cumparand contul Fyzion de pe Green Bugged, un cont pe care rupeam la war si toata lumea ma considera un codat infect. Pe acel cont am fost prima data intr-o factiune, contul a fost foarte ok, nu imi mai apartine. Dupa aceea, am dat acest cont unui prieten sa se joace la war, si desigur, ca bunii prietenii, mi-a spart contul. Fiind obsedat de SA:MP, si neacorandu-mi nimeni sansa pe Blue intr-o factiune, am decis sa cumpar un cont. Am cumparat contul Mr.Speed de pe red bugged. A fost un ok, la care am tinut foarte mult. Pe acel cont am fost in multe factiuni, cu toate ca nu toate factiunile avute in FH au fost bagate de mine. Pe atunci eram destul de 'nab', dadeam wanted fara dovezi, kill la drept etc. Am tinut la acel cont, pana am decis sa iau o pauza de SA:MP si am vandut contul pe 50 de lei PSF. Dupa care, am jucat iara pe Green Bugged pe contul [.Alex.], nu stiu ce nume are acum, dar atunci avea acest nume. A fost primul cont pe care am reusit sa fac rank 5 intr-o factiune, am reusit asta in LVPD, de la rank 1 pana la 5 neavand niciun FW, a fost o performanta enorma pentru mine. Atunci, contul l-am dat unui prieten deoarece el luase o teapa, si m-am simtit aiurea, el a fost mereu alaturi de mine si eu sa nu ii acord contul. Am mai jucat pe contul 0nel de pe Green, un cont pe care habar nu am de ce nu mai joc, cu toate ca il am pe mail-ul meu. Am mai avut contul AndyRo tot pe Green, am jucat pe el foarte mult. Am facut o afacere ce nu trebuia facuta, si am pierdut contul cu rank 3 in NG. Acest lucru a fost foarte greu de suportat pentru mine, pierzand sute de ore degeaba.  Dupa care, mi-a fost dor de atmosfera in PD, si am facut rost de contul Alexandru. de pe green, pe care am jucat destul de mult, acum este la un prieten deoarece am decis sa ma retrag. Un coleg mi-a spus sa il ajut sa il bag intr-o factiune pe Mr.Andutu10 de pe green bugged, pana la urma mi-a lasat contul, iar eu dorind sa ma las am decis sa ma renunt intr-un mod specific, abuzand. 

Bun, prin acest topic vreau sa salut unii 'prieteni' cu toate ca poate au uitat de mine, deoarece am jucat pe prea multe conturi. Stiu ca am fost prea prost, daca ramaneam pe un cont si jucam pana acum, sigur aveam admin / helper si puteam continua. Asa, nu are rost sa joc doar avand rank 1/2/3 intr-o factiune. Am decis sa ma retrag, deoarece SA:MP-ul se distruge cu vremea. Pur si simplu, m-am saturat de aceasi rutina in fiecare zi, /quests, paint, raport ( in PD / si / nr poate ) si cam atat. Prieteni ok, au fost R3D de pe Green, Zekdex, Stefanc04 de pe Green, BullDog. de pe red, Speedyb0y ( salutare serifule ) de pe Green, Money[$] desigur, si alti amici, poate ca nu ma stiu toti, dar sa stiti clar ca nu sunt un 'nab', ai cu cine face o activitate legata de SA:MP daca ma ai pe mine alaturi. 

In concluzie, ce pot spune.. A fost foarte ok activitatea asta a mea. Chiar as fi dorit sa continui, dar nu stiu ce sa spun, nici nu am putut dezinstala jocul, a fost ceva ca un drog. Nici nu eram constient de ceea ce faceam, facandu-mi rau singur. Un sfat : sa nu folositi prea mult SA:MP-ul, mai bine mergi in oras si bei un suc, decat sa faci un punct la raport pe samp. Factiunea mea preferata a fost Hitman, daca doriti una in care sa ai activitate, tensiune, nervi ( bagare grava de P*la), v-o recomand.

Un top de admini / helperi / lideri, din punctul meu de pe Bugged : Admini : 1. Webster clar (best prietene, subscribe) 2. DrinkVodka 3.Ryan. Lideri : Awake, Collappse ( cel mai bun lider avut de bugged vreodata ) si COSMiN ( best ) Helperi, nu pot spune, nu am urmarit activitatea lor. 

Poate, in viitor voi reveni, poate, voi constientiza si eu ca merita sa joci doar pe un cont, si cine stie, poate voi obtine si eu o functie mai mare de rank 5 -.-.

Cu toate ca stiu ca nimeni nu a citit tot, nu puteam sa ma las fara sa fac acest topic. Va pwp, stiu ca-s 'anonim', dar pentru mine, am creat o societate impreuna si ne-am distrat. A fost o experienta unica pe acest joc. Respect tuturor fratilor! Ne vedem, poate.

A, sa stiti ca o sa fiu activ pe forum, poate lasati un reply la asta!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.