SphinxCF Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Informatii legate de SA:MP: Nickname: Toxic Level:32 Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?:Nu. Ore jucate:945 Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/j7HgS Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Toxic Sanctiuni:Nu am sanctiuni recente. Cateva realizari pe server/ forum:Realizarile mele pe joc sunt: Rank 5 SI.SF , Rank 5 SFPD , Rank 4 National Guard si aproape 1000 de ore jucate. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Mai joc uneori CS:GO. De ce vrei sa intri in clan:Doresc sa intru in acest clan, The Legends deoarece este unul dintre cele mai renumite pe acest server, cu niste membrii excelenti, o familie unita cu alte cuvinte. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?:Am mai facut parte din urmatoarele clanuri:Clanul 007,The New Generation,Dark legends. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?:Nu, nu am mai facut parte din acest clan. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?:Desigur, nu ma aflu pe Blacklist-ul clanului. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Madalin10, iCristian, Strike_One. Planuri de viitor pe server?:Sa imi fac un FH de top si sa ajung helper. Informatii legate de viata reala: Prenume:Razvan Varsta reala:Am 17 ani. Nationalitate:Roman Descrie-te in minim 15 cuvinte:Sunt un baiat de treaba, cu simtul umorului dar si serios cand este cazul. Imi place sa imi petrec timpul alaturi de prieteni atat pe samp, cat si in viata reala. Mereu mi-au placut provocarile si nu am refuzat niciodata sa incerc vreuna. Sunt o persoana cu un devotament extraordinar, cei ce ma cunosc stiu acest lucru. Nu judec o carte dupa coperta si cel mai important lucru este ca ma integrez repede in orice grup. Ce gen de muzica asculti?:Ascult urmatoarele genuri: Trap, Rock,Hip-Hop, Rap. Ce hobbyuri ai?:Skateboarding-ul si inotul.
DeejayMoshu Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 (edited) Pari de treaba. Edited October 14, 2016 by Allexz
UniQue Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Esti la limita si cu orele, dar si cu level-ul.
Maksut Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 (edited) Vreau sa cresti in ore.(Merita o sansa). Edited October 14, 2016 by TL.MadalinKTC
[AIM]ElJefeNewLighT Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Vreau sa cresti in ore.(Merita o sansa).
Recommended Posts