Jump to content

[RESPINS] Aplicatie - West Gangsters - Four: Rank(Tester si 69 de zile actuale), Rank 5 San Fierro Paramedic Department ( 62 zile). 5 Tax...

Recommended Posts

Posted (edited)

Informaţii din viaţa reală

Nume: Eugen.

Ce vârsta ai?: Am 17 ani.

Ce hobby-uri ai?: Sportul " K-1 " si SA:MP.

Ce gen de muzică asculţi?: Ascult doar Trap.

Descrie-te în minim 25 de cuvintePentru inceput pot spune ca sunt o persoana cu  bunul simt. Am cei sapte ani de acasa si sunt tolerant cu cei care ma respecta,iar la randul lor au si ei respectul meu. Sunt rabdator si stiu sa iert. Nu agreez persoanele cu aere. Sunt calm si linistit incercand sa am mereu situatia sub control. Tin la detalii si iubesc sa finisez ceea ce am inceput sa fac. Poate ca nu am un simt al umorului prea bun si din acest motiv pot fi tacut uneori...prefer sa fiu serios. La fel ca toti am si eu o multime de defecte ...deci tind sa le indrept.

Informaţii SA-MP

Nickname: Four

Level: 37

Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Jail,mute.

Profilul de pe panel (link)http://bluepanel.bugged.ro/profile/Four

Poză cu invitaţiahttp://imgur.com/a/r36E3

Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: Ultimul clan din care am facut parte a fost " Southers Rocket ".

De ce l-ai părăsit?: Deoarece doresc sa fac parte din acest clan.

Ce planuri de viitor ai pe server?: Pe viitor doresc sa obtin functia de helper.

De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: M-a atras devotamentul membrilor acestui clan fata de el.

De ce vrei să faci parte din acest clan?Cunosc cativa membri si cred ca ma voi incadra usor in colectiv.

Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Kempel, MR.Johny si Radius.

Edited by _ Four _
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.