Jump to content

[Ghid] Ce trebuie sa fac cand dau [/question].


RamsesOfficial
 Share

Recommended Posts

Salut cititorule, te gandesti acum exact ca mine: `` Ce naiba e cu asta si cu titlul lui?`` 

Dar totusi sa nu exageram, sunt sigur ca unii inca pun intrebari pentru un live ce este in desfasurare si intrebarea lor nu este acceptata.

Am scris cateva motive si explicatii pe care sa le faceti inainte sa puneti un [/question].

 

1) Intrebarea ta nu este scrisa corect gramaticala sau nu are un sens.

Adica, cand puneti intrebarea, asigurati-va de 2 sau chiar de mai multe ori ca ati scris corect tot. Si daca e scris totul corect, verificati si daca are sens. Degeaba o sa trimiteti ca intrebare `` parere despre infernus?`` ca nu o sa vi se accepte. De ce?

Pentru ca este scris fara un sens. ( Corect trebuia: `` Ne poti spune parerea ta despre Infernus?``) 

 

2) Nu trimite intrebari cu pareri peste pareri.

De cele mai multe ori, 80 la suta dintre intrebari sunt pareri, iar intr-un live de 25 minute, este aiurea sa vezi 20 de minute doar cu pareri. In cele mai multe cazuri, se intreaba ``parere despre x sau y?`` si playerul ce da live, se plictiseste ( nu doar el, si reporterul). Totusi daca vrei sa trimiti o intrebare cu pareri, poti incerca ceva de genul: `` Ne poti spune parerea ta despre war-urile desfarsurate aseara?`` sau `` Ne poti spune parerea ta despre conducerea cat si membrii factiunii X?``. (Sunt sigur ca o sa vi se accepte o parere de genul. )

 

3) Daca tot vrei sa aflii parerea lui x despre tine, nu fa asa.

Cum zic si mai sus, daca vrei sa aflii ce parere are x despre tine, nu trimite intrebarea `` Ce parere ai despre reporterul care iti acorda acest interviu? Dar despre mine?``. Este o formula folosita de playerii incepatori (newsbie`s) despre care nu a auzit 90% din server ( sau de post-hunteri). Prin intrebarea de genul asta, va aratati ca sunteti inacapabili sa creati o intrebare care sa va fie acceptata. Daca vrei sa aflii parerea lui x despre tine, creezi o intrebare interesanta prin care sa iti zica parerea despre tine. ( Nu dau exemplu aici).

 

4) Daca esti post-hunteri, nu pune [/question] despre orice.

Da, exact, si daca va intrebati ca de ce, raspunsul este ca o sa va arda ( va face de ras) in fata playerilor care urmaresc acel live. Si cum va face de ras? Usor, avand in vedere ca sunteti post-hunteri si puneti o intrebare de genul : ``Crezi ca o sa fiu acceptat in factiunea x`` sau `` Crezi ca playerii sanctionati au invatat din greseli?`` etc.. o sa va raspunda cu cele mai dure replici ce pot fi zise in interviu si sigur nu va uita sa zica si ca esti post-hunter.

Daca esti PH, pune intrebari la care sa nu te faca de ras, sau mai simplu, evita sa pui intrebare.

 

5) Am trimis o intrebare, hai accepta-l.

Cand ati trimis o intrebare, nu spamati reporterul cat si playerul ce da interviu cu sms-uri de genul: `` /aq ID`` sau `` Zii sa imi accepte intrebarea``. Cu sms-urile astea stresati reporterul si nu o sa va accepte intrebarea. Daca aveti o intrebare cu sens, fara greseli si ce merita acceptat, o sa il accepte in cel mai scurt timp.

 

6) Nu folosii semnele de punctuatie intr-un mod abuzativ (cuvant inventat cred)

Aici ma refet ca atunci cand puneti o intrebare, nu puneti semnele de punctuatie in exces, de exemplu: `` Salut, ce faci????`` sau `` Crezi ca o sa fiu lider...daca nu, de ce??``.

 

7) Foloseste un limbaj decent si pe [/question].

Da, aici ma refer ca acel chat nu este facut ca sa injuri reporterul sau playerul. Iar in afara de asta, cu o intrebare de genul: ``Mai freci laba motanului?`` sau `` Cat ai in sula?`` sigur nu o sa va accepte intrebarea.

 

8). Nu puneti intrebari in mod ironic sau sarcastic.

Cand puneti o intrebare de genul: `` Ma crezi ca am intrat pe ``pile`` in factiunea x?`` este o intrebare total aiurea si total penibil ceea ce nu o sa fie acceptat in nici-un caz. Asemenea intrebari nu au loc intr-un interviu fie ca va este prieten sau nu playerul ce da live.

 

              Cam asta a fost tot, nu stiu cat de util o sa fie si sper ca sa dea ``roade`` acest ghid, si sa nu primesc injuratura pe /question, si chestii. Pe viitor poate o sa mai fac ghid-uri.

            Daca imi apreciati munca, puteti da un `` +1 `` , nu ma supar. Multumesc pentru atentie.

  • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

Este prea exagerat ce spui tu acolo .. daca ai scris-o corect gramatical, ai bulan sa ti-o accepte reporterul si gata...

Link to comment
Share on other sites

Este prea exagerat ce spui tu acolo .. daca ai scris-o corect gramatical, ai bulan sa ti-o accepte reporterul si gata...

 

Asa crezi. Eu am scris dupa criteriile mele de exemplu. 

Inainte sa preiau o intrebare o analizez, eu incerc sa trag factiunea in sus, nu in jos.

Link to comment
Share on other sites

Asa crezi. Eu am scris dupa criteriile mele de exemplu. 

Inainte sa preiau o intrebare o analizez, eu incerc sa trag factiunea in sus, nu in jos.

Poate asa faci tu, dar ceilalti reporteri, am gasit cazuri in care ei accepta si intrebari care sunt scrise de analfabeti.. deci, trebuie sa ai doar bulan.

Link to comment
Share on other sites

Poate asa faci tu, dar ceilalti reporteri, am gasit cazuri in care ei accepta si intrebari care sunt scrise de analfabeti.. deci, trebuie sa ai doar bulan.

Majoritatea reporterilor care acceptă întrebări de analfabeți, sunt de 2 cazuri care nu depind de bulan.

 

1) Ori accepta la prietenii lor care is analfabeți.

 

2) Sunt si ei analfabeți la rândul lor și nu pot face diferența dintre propoziții.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.