G E O R G E Posted October 15, 2016 Share Posted October 15, 2016 Nickname: iGeorgee Level: 29 Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu. Ore jucate: 1104. Poza cu invitatia: http://imgur.com/TEUGeBA Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/iGeorgee Sanctiuni: Un warn pentru C-BUG facut in joaca, iar in rest sunt mute-uri pentru spam sau kick pentru /d. Cateva realizari pe server/ forum: Pe server faptul ca am ajuns si am trecut de pragul de 1.000 ore si de FH-ul pe care l-am avut inainte de clear. Pe forum nu am o realizare anume. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Ma rezum doar la SA:MP. De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in acest clan deoarece este unul bine structurat, cu o conducere matura, de treaba si pentru ca am unii prieteni aici si ca as putea sa cunosc persoane noi. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: .sR, [AIM]. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu, nu am mai facut parte din acest clan. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Joint, SHiFT, PinkWolf, Allyn. Planuri de viitor pe server?: Probabil un viitor helper, de ce nu si lider. Prenume: George Varsta reala: 17 ani. Nationalitate: Romana. Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt o fire comunicativa, prietenoasa, putin sensibila si glumeata. Tratez lucrurile cu o anumita seriozitate, tot ceea ce incep sa fac duc pana la sfarsit, nu imi place sa las lucrurile neterminate. Ce gen de muzica asculti?: Toate tipurile de muzica, in afara de populara. Ce hobbyuri ai?: Baschet-ul si jocurile pe PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UniQue Posted October 15, 2016 Share Posted October 15, 2016 (edited) Abia ai depasit pragul de 1000 ore jucate, nu ai ajuns la level 30 inca si singurul rank 5 din FH este din factiunea actuala, iar in plus nu ajunge sa cunosti 4 persoane din clan, acesta avand aproape 75. Edited October 15, 2016 by Unic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanz Kanz Posted October 15, 2016 Share Posted October 15, 2016 Abia ai depasit pragul de 1000 ore jucate, nu ai ajuns la level 30 inca si singurul rank 5 din FH este din factiunea actuala, iar in plus nu ajunge sa cunosti 4 persoane din clan, acesta avand aproape 75. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihay7 Posted October 15, 2016 Share Posted October 15, 2016 Abia ai depasit pragul de 1000 ore jucate, nu ai ajuns la level 30 inca si singurul rank 5 din FH este din factiunea actuala, iar in plus nu ajunge sa cunosti 4 persoane din clan, acesta avand aproape 75. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLLUSiON. Posted October 15, 2016 Share Posted October 15, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts