Jump to content

Pot recupera contul cumva?


WarrenG

Recommended Posts

Salut, am si eu o problema si vreau sa stiu daca se poate rezolva sau nu.

 

Deci, am avut un cont Warren[G] pe server. Dupa ce am creat, am jucat 2-3 ore parca apoi am iesit un timp, dupa ce am incercat sa intru si parola nu era buna si am vrut sa resetez parola. Am intrat pe panel , am dat la recover password iar acolo imi scrie: "Nu ai un email valid asociat cu acel cont. Nu iti poti recupera parola. "

 

Cu toate ca la crearea contului iti cere email-ul ..... Si nu am primit nici pe email vreun email de validat contul .. deci, fara sa intri pe panel si sa-l validezi , daca ai uitat parola e dus contul..

 

Faza e ca , nu stiam ca trebuie sa intru pe panel si sa validez contul. Si acum cica nu e setat nici un email chiar daca atunci cand am intrat pe server mi-am bagat ID-ul meu .. 

Intrebarea mea este, pot face un ticket sau ceva sa il recuperez? ( Pot dovedi ca propietarul contului sunt eu prin email-ul pe care l-am bagat atunci pe server , si ca am acces la el .. ) 

 

AM ACCES LA EMAIL-UL PUS DIN SERVER . 

Asta chiar e o problema serioasa pentru ca daca un nou player se apuca de server si tot asa uita parola si nu stie 
de validarea contului DIN PANEL , adio cont..

 

Multumesc anticipat. :)

Link to comment
Share on other sites

Am creat contul pe server, am pus email-ul etc. tot corect. 

 

Nu am primit nici un email nimic, trebuia sa intru pe PANEL sa dau VALIDARE EMAIL...Pentru ca pe email nu am primit nimic, si ca sa primesc trebuia setat din panel..dar deja era prea tarziu ca nu puteam intra pe panel si na .. Eu ce vreau, e sa trimita un email cu resetare parola, pe emailul care a fost creat contul ( cel setat din server ) daca nu se poate, toata chestia cu inregistrat-ul contului din server e bullshit. ( AM ACCES LA CONTUL DE EMAIL PE CARE  A FOST CREAT CONTUL DIN SERVER ) .. 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.