GrEaTdRuGs Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Am un laptop DeLL, am o placa video AMD Radeon R9 x200 de 2 GB si merge perfect, singura problema este ca in SA-MP, nu ma lasa sa rulez decat 800x600.. Alte rezolutii nu imi arata... Iar pe aceasta imi face cele 2 dungi clasice de o parte si de alta a monitorului. Stie cineva vre-o setare sau rezolvare sa pot modifica rezolutia ? http://imgur.com/EhV067T Quote
Vlad Chis Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Pentru a alege o rezolutie mai mare apasa "ESC" -->"Options"-->"Display setup"-->"Advanced" dute la "Resolution" si pentru a selecta o rezolutie mai mare apasa sageata din dreapta iar daca vrei o rezolutie mai mica apasa sageata din stanga, sper ca te-am ajutat bafta! Quote
Redcris Cris Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Deci, unde ai ajuns acolo la setari te duci cu mouse pe locul unde arata rezolutia si dai din sageti si iti va muta automat rezolutia <- mai mic -> mai mare. Quote
Recommended Posts