Jump to content

Cerere AIM - Kled. [Acceptat]


DaniDanutz
 Share

Recommended Posts

Nume: Daniel.
Varsta: Am varsta de 16 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut, ma numesc Daniel si am varsta de 16 ani. Sunt o fire calma, respectuoasa, care stie sa se impuna prin respect. Inca de la o varsta frageda, am invatat tot ce tine de bunele maniere, pe care le aplic mereu cand am ocazia. De fiecare data imi doresc sa ajut persoanele incepatoare, fiindca si eu la randul meu am fost ajutat. Imi place ordinea, curatenia si munca. Am capacitatea de a imi face prieteni, la fel de repede cum imi pot face dusmani, dar eu prefer doar prietenii si dusmanii ii evit. Uneori sunt nostalgic, cand ma gandesc la vremurile care au trecut, dar intotdeauna realizez ca prezentul e mai important. Locuiesc in orasul Giurgiu, iar in timpul liber imi place sa joc fotbal, tenis de picior si baschet. atat despre mine, imi doresc sa ne cunoastem mai bine si promit ca nu o sa dezamagesc.

 

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Kled.
Nivel : Am level 50.
Nume folosite anterior: - 
Vechime pe server: Aproximativ 3 ani.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am fost niciodata banat..

Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/bz1lx

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/kled.CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: daniel_andrey57
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Sincer sa fiu, de cand am intrat pe server mi-am dorit sa intru in acest clan, dar nu am avut posibilitatea. Consider ca aici sunt numai membrii cu care poti purta o discutie, poti glumii si te poti ajuta la greu. De asemenea respect mult acest clan si este in topul preferintelor mele.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu tot ce este nevoie, de la un mic sfat pana la tot ce imi sta in putinta.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Sigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.

 Multumesc mult de timpul acordat citirii aplicatie si sper sa imi fie si mie acordata o sansa, macar odata in viata. Va salut si va respect.

Edited by Kled.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.