EpiCu Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 Salut! Eu sunt EpiCu și joc pe serverul Orange.bugged.ro. Propunerea mea este următoarea: Ca de Halloween, membrii cu peste 300 de mesaje (sau mai mult) și o vechime pe forum să poată găsi în unele topic-uri gen: Regulamente/Discuții importante câteva ”iconițe” care să ascundă link-uri, iar fiecare link să reprezinte câte o piesă dintr-un ”puzzle”. Atins tot puzzle-ul, membrul poate selecta contul pe care să primească un ”Cadou de Halloween” pe serverul pe care joacă. Piesele găsite din puzzle să fie afișate pe profilul fiecărui membru. "Eventual, pentru fiecare server în parte să fie găsite iconițele în topic-urile importante ale acelui forum de server: exemplu: Ai găsit 17/30 piese ascunse în categoria orange.bugged.ro! Găsește restul pieselor pentru a completa puzzle-ul și pentru a fi răsplătit pe acest server!" Dacă v-a plăcut ideea mea nu uitați să apăsați pe butonul de respect, aflat în dreapta topicului. :ph34r: Mulțumesc pentru atenție! :ph34r: 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retired SocialDisease Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 "exemplu: Ai găsit 17/30 piese ascunse în categoria orange.bugged.ro! Găsește restul pieselor pentru a completa puzzle-ul și pentru a fi răsplătit pe acest server!"" La fel si asta: Piesele găsite din puzzle să fie afișate pe profilul fiecărui membru. Dacă faci tu un hook pentru așa ceva, da, deocamdată nu cred că există. Probabil nu ai o experiență vastă în IPB, ceea ce ceri tu poate deveni imposibil atâta timp cât IPB functionează cu plugins și hooks. Ideea e ok, nu genială ținând cont că o să multumească playerii dar nu ajută comunitatea cu ceva anume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberNeticK Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 Nu prea ar avea rost un astfel de eveniment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts