Qothal Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Nickname: KothalKHAN Serverul pe care joci: orange De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Pentru ca pe fosta care am jucat nu prea au mers lucrurile si am decis sa vin aici. Cum ai aflat de bugged.ro?: De pe net. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Daca te referi server de-al vostru, nu din ce tin minte. Dar pe alte server de sa:mp, da, joc de 3 ani. Am jucat pe o comunitate de stunt cateva luni, dupa pe un server rpg timp de 2 ani, care s-a inchis acum cateva luni si dupa pe altul rpg cateva saptamani. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Departementele sunt de mine si acolo vreau sa intru si sa stau mult si bine. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 15 ani si sunt din Drobeta Turnu Severin. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Elev in clasa a 8-a. Care este serialul tau preferat?: Nu ma uit la seriale. Ce alte jocuri joci?: CS:GO si foarte rar gta 5. Ai altceva de adaugat?: Nimic, va salut pe toti si sper sa ne intelegem bine. Quote
Recommended Posts