Jump to content

Cerere - AIM - WOZNiAK [Respins]


Pancu
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Ma numesc Adrian.
Varsta: Am 14 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): 
Sunt o fire complicata, dar în timp, pot fi "citit" foarte usor daca ajungi sa ma cunosti îndeajuns de bine. Îmi place sa stau foarte mult pe calculator, în ciuda faptului ca am prieteni si ies în oras când vremea este frumoasa sau cu o ocazie speciala. Pun suflet mereu în ceea ce fac si îmi este foarte greu sa ma despart de lucrurile la care am participat si întotdeauna ma gândesc la trecut si îmi doresc ca anumite momente placute sa nu se fi terminat. Sunt un baiat sentimental, usor de enervat, dar ma ajuta faptul ca ma linistesc rapid. Sunt o persoana rabdatoare, îmi place sa acord noi sanse persoanelor care au gresit, dar uneori sunt strict, iar peste cuvântul meu nu se poate trece. Ma tin mereu de promisiuni, oricât de ciudate si de greu de îndeplint ar parea. Nu suport sa stiu ca mi-am propus ceva si nu mi-am atins scopul. Îmi place sa glumesc foarte mult si sa încerc sa îi fac pe cei din jurul meu sa râda, dar stiu când sa ma opresc si sa redevin serios. Sunt o persoana serioasa, destul de matura pentru vârsta mea, dar asta nu înseamna ca nu îmi place sa ma distrez sau ca nu stiu de gluma, uneori chiar fiind imatur. Nu imi place sa fiu calcat in picioare, mereu având un cuvant de spus. Nu îmi plac persoanele care cersesc sau care cer cu imprumut bani si nici persoanele care incearca sa manipuleze oameni prin banii lor. Nu îmi place sa ma laud cu realizarile mele. Vorbesc deschis si fac glume mai "complexe" doar cu persoanele cu care îmi permit. Sunt retras si îmi ia ceva timp pâna sa ma împrietenesc sau sa ma încred în cineva, dar câteodata ma grabesc sa trag concluzii si îmi pun încrederea în persoane care nu merita acest lucru. Învat mereu din greseli pentru a nu le mai repeta vreodata. Încerc mereu sa îmi fac noi prieteni de nadejde, în care voi putea conta când îmi va fi greu. Stiu sa respect o persoana si nu astept respect reciproc, dar nici sa fiu luat în bataie de joc din aceasta cauza. Nu îmi place sa fiu luat în derâdere de altii pentru punctele mele slabe, si din acest motiv încerc mereu sa ies în evidenta prin punctele mele tari. Sunt o fire minutioasa si încerc ca nimic sa nu îmi scape din vedere atunci când cercetez ceva.

Locatia(Oras): Sunt din Alexandria, Teleorman.

Ce gen de muzica asculti? Ascult manele.

 STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : WOZNiAK
Nivel : 45
Nume folosite anterior: DesCarD
Vechime pe server: Joc de 2 ani si jumatate.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am fost banat, insa nu imi readuc foarte bine aminte motivele.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/vOBKi

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/WOZNiAK
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Am fost in AIM (de 5-6 ori la rand cred) si o singura data in West Gangsters.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da, am mai fost AIM, am iesit deoarece am pus demisii.
Ce alte jocuri mai joci?: Joc doar sa-mp.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: In AIM ma inteleg bine cu: PiCi, DELiRiC, Joan18, Maryusk, NyetComrade, Haki, deckiw, DuVaLL, LiTOVOi, JosephinoBRAND si multi, multi altii.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10.

Experienta DM [ ()/10]: 0/10, no dm-ist.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.