xCaen.. Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Informatii legate de SA:MP: Nickname:Caen[] Level:40 Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?:Nu. Ore jucate:1052 Poza cu invitatia:http://imgur.com/a/8Oc35 Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/Caen[] Sanctiuni:2 warn-uri si cateva jail-uri. Cateva realizari pe server/ forum: 216 zile in Taxi Las Venturas. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu mai joc alte jocuri. De ce vrei sa intri in clan: Pentru ca este un clan foarte cunoscut si foarte unit, am cativa prietenii aici si vreau sa-mi fac prietenii noi prin intermediul clanului. Este un clan care pe mine ma atrage foarte mult, din toate punctele de vedere. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am mai facut parte, am iesit pentru ca nu era activitate pe /c si nu mai aveam nici un prieten in clanul respectiv. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?Nu am mai facut parte. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da si nu sunt. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Cantemir, UniQue, Mihay7, Asl, MihaiAlex93, Smile[]., Venomm, Garrix, Stunner, Mike, Hookah. Planuri de viitor pe server?: Sa fac 300 de zile in Taxi Las Venturas. Informatii legate de viata reala: Prenume:Catalin Andrei Varsta reala:16 ani. Nationalitate:Roman. Descrie-te in minim 15 cuvinte:Ma numesc Catalin Andrei, sunt o persoana sociablia, de treaba, amuzanta. In timpul liber ma joc SA:MP sau ies cu prietenii la fotbal, tenis, ping-pong sau pur si simplu sa ne plimbam si sa discutam despre diverse lucruri. Ce gen de muzica asculti?: Hip-Hop, Rap, usoara. Ce hobbyuri ai?: Fotbalul si Tenis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGladius Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Ai multe zile in Taxi ceea ce te "salveaza", te stiu din vedere si imi pari un baiat ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihay7 Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 (edited) Contra. Doar cei de rank 6 pot da invitatii. @iLUSiON, skywalker a zis ca doar cei de rank 6 pot da invitatii. A spus acum 2 zile. Edited October 17, 2016 by Mihay 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeejayMoshu Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 (edited) vot anulat. -si cei de r5 pot da invitatii. Edited October 17, 2016 by iLLUSiON. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KODAK. Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Esti de treaba,fh-ul tau este bun,comportamentul tau este admirabil.Succes in continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venomm Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 (edited) vot anulat. -si cei de r5 pot da invitatii. Edited October 17, 2016 by iLLUSiON. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XSpEarX Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 (edited) vot anulat. -si cei de r5 pot da invitatii. Edited October 17, 2016 by iLLUSiON. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[AIM]ElJefeNewLighT Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 (edited) vot anulat. -si cei de r5 pot da invitatii. Edited October 17, 2016 by iLLUSiON. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UniQue Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Chiar daca nu ma impresioneaza orele si esti la limita cu ele, iti acord o sansa pentru zilele din Taxi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 (edited) vot anulat. Edited October 17, 2016 by Madalin10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G3oo Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 pentru zilele petrecute in taxi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLLUSiON. Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Am discutat cu sky si a zis ca doar subliderii vor acorda invitatii momentan. Revin-o cu o aplicatie cand ai invitatie de la unul din noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts