inactiv cont Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Nume:Racauteanu Liviu AndreiVarsta:11 aniAutodescriere (~ 30 cuvinte):Salut,ma numesc Liviu am varsta de 11 ani practic Kickboxing ,imi place sa ies afara,sa joc fotbal si sa ma joc jocul meu preferta San Andreas Multiplayer. Locatia(Oras):Magurele. Ce gen de muzica asculti?Trap STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :7uP.BOMBARDIERULNivel :15Nume folosite anterior:DiLLk$Vechime pe server:1 anAi avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da deoarece am facut reclama. Poza cu invitatie: Link cu faction history:http://greenpanel.bugged.ro/profile/7uP.BOMBARDIERULAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Da,STAR,KiiNG,CooL,[N] si multe altele. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):NuCe alte jocuri mai joci?:CS:GO si MinecraftCu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Cu toti. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:5/10 Experienta DM [ ()/10]:3/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:Messenger-Racauteanu Liviu Andrei iar yahoo si skype nu am.De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece este un clan foarte popular. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu ce doresc membri. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da
Vlad Husman Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Respins, se recruteaza cu propunere in game.
Recommended Posts