.HIGHSPEED. Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Marinel. Varsta: 14.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Marinel, sunt un baiat glumet, imi place sa-mi fac prieteni noi si sa cunosc oameni, imi plac foarte mult jocurile si ii respect pe cei din jurul meu. Hobby-urile mele sunt fotbalul, handbalul şi tenisul de masă si imi place să ies cu prietenii zilnic. Locatia(Oras): Teleorman, Turnu Magurele. Ce gen de muzica asculti?: Ascult orice gen de muzica. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : HIGHSPEED.Nivel : 33.Nume folosite anterior: Nu am avut un nickname anterior.Vechime pe server: Aproximativ un an de zile.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am fost banat pentru 3/3 warns si reclama. Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/G4lCM Link cu faction history: http://bluepanel.bug...ofile/HIGHSPEED. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, am mai fost în [Q], ®, Ty., etc. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Am primit wipe.Ce alte jocuri mai joci?: Counter-Strike 1.6.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Lutyx, Liptonlaw, harif, maryusk, eddy, pici, deliric, sokodov, haki, etc. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10. Experienta DM [ ()/10]: 10/10. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: skype: highspeed.drDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece este unul cu membrii de elita si foarte de treaba si iti poti petrece timpul liber cu ei. Aici vreau sa-mi fac o mica familie. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu activitatea mea. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur!
Liptonalaw Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Pro, baiat de treaba, ai mai fost in clan inainte de wipe.
Recommended Posts