Jump to content

Cerere - AIM - HiGHSPEED. [Acceptat]

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Marinel.

Varsta: 14.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Marinel, sunt un baiat glumet, imi place sa-mi fac prieteni noi si sa cunosc oameni, imi plac foarte mult jocurile si ii respect pe cei din jurul meu. Hobby-urile mele sunt fotbalul, handbalul şi tenisul de masă si imi place să ies cu prietenii zilnic.

Locatia(Oras): Teleorman, Turnu Magurele.

Ce gen de muzica asculti?: Ascult orice gen de muzica.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : HIGHSPEED.
Nivel : 33.
Nume folosite anterior: Nu am avut un nickname anterior.
Vechime pe server: Aproximativ un  an de zile.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am fost banat pentru 3/3 warns si reclama.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/G4lCM

Link cu faction history: http://bluepanel.bug...ofile/HIGHSPEED.

Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, am mai fost în [Q], ®, Ty., etc.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Am primit wipe.
Ce alte jocuri mai joci?: Counter-Strike 1.6.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Lutyx, Liptonlaw, harif, maryusk, eddy, pici, deliric, sokodov, haki, etc.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10.

Experienta DM [ ()/10]: 10/10.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: skype: highspeed.dr
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece este unul cu membrii de elita si foarte de treaba si iti poti petrece timpul liber cu ei. Aici vreau sa-mi fac o mica familie. 

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu activitatea mea.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.