Jump to content

[Retrasa] Aplicatie The Legends - Bercea - 2945 ore, rank 5 FBI (100 zile), rank 5 Taxi LS (107 zile


Helios
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:


 


Nickname: Bercea.


Level: 58.


Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu.


Ore jucate: 2945.


Poza cu invitatia: Click.


Profilul de pe panel (link): Click.


Sanctiuni: Am avut un warn pentru c-bug cu m4 aproximativ acum 5 luni.


Cateva realizari pe server/ forum: Aproape 3k h intr-un an, rank 5 Taxi Ls ( tester-responsabil 100days), Rank 5 FBI(responsabil, 100days) si pot spune ca si prietenii sunt o realizare foarte mare pentru mine, fara ei nu prea ar mai avea rost jocul.


Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc CS:GO cand am destul de mult timp liber incat sa nu imi afecteze activitatea pe SA:MP.


De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in clan deoarece am mai facut parte din acest clan acum ceva timp, (inca de cand am fost creat) si am avut multe amintiri placute, dar mai ales mi-am facut foarte multi prieteni.


Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Desigur, am mai facut parte The legends in trecut dupa care am fost in  Seraphim Family(120 days) 


Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Da am mai facut parte din The Legends, am iesit dupa 100 days deoarece lucrurile nu erau chiar ok, intrau prea multi incepatori in clan, ceea ce din punctul multora de vedere nu este ok, dar se pare ca acum au inceput sa se mai schimbe lucrurile.


Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Desigur, nu sunt.


Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Mihay7, Garrix, Klau, Morpheus, Kazi, Venomm, Allyn, Illusion, Nila, Bibi.


Planuri de viitor pe server? Momentan vreau sa fac rank 5 in School Instructors dupa care sa ma intorc iar intr-un departament.


 


Informatii legate de viata reala:


 


Prenume: Adrian.


Varsta reala: Am varsta de 17 ani.


Nationalitate: Romana.


Descrie-te in minim 15 cuvinte: Ma numesc Adrian, am 17 ani si sunt din Sibiu. Am un simt de echipa foarte dezvoltat si imi place intodeauna sa ma implic in diferite actiuni, evenimente. Sunt o persoana caruia ii place sa lucreze cinstit, iar ceea ce ma caracterizeaza cel mai mult este bunul simt. Imi place sa socialize cu prietenii si, de asemenea, sa-mi fac noi prieteni.


Ce gen de muzica asculti? Ascult aproape orice gen de muzica, in afara de muzica populara si rock.


Ce hobbyuri ai? Sportul si cam tot ce tine de IT.


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.