Rapso12 Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Marian.Varsta: 20 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un tip de treabă, înțelegător și cu simțul umorului. De obicei am un foarte mare respect pentru ce ce au respect față de mine. Îmi place să lucrez în echipă și îmi place forte mult să cunosc persoane noi.Locatia(Oras): Slobozia, Ialomița. Ce gen de muzica asculti? 95% din ce ascult este rap românesc. Restul de 5% este trap. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : Musso88 Nivel : 44.Nume folosite anterior: RapsodiCVechime pe server: Joc din data de: 2014-02-06, până în prezent.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Warns 3/3, dacă țin bine minte. Poza cu invitatie: Aici. Link cu faction history: Aici.Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Dope Niggas, La Misto, Corleone, Capone. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost. Ce alte jocuri mai joci?: În general sunt jucător de CS:GO, dar mai joc și cs 1.6, Need For Speed, Call Of Duty.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: AlecsGyo, SxQuiT. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10 / 10. Experienta DM [ ()/10]: 0 / 10, nu fac DM. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Yahoo: [email protected] / Steam: Aici.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Din câte am observat, este unul din cele mai vechi și respectate clanuri de pe server. Foarte bine pus la punct și cu niște membrii decenți și maturi. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu tot ce mi se cere. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Categoric! Edited October 19, 2016 by RapsodiC
Recommended Posts