Jump to content

Retragere - MiHaiCR7

MiHaiCR7
 Share

Recommended Posts

Nickname: MiHaiCR7

Serverul pe care ai jucat?: Blue.

De ce ai ales sa te retragi?: Sunt multe chestii aiurea in staff, invidia, favorizarile si multe altele, nu mai conteaza.

Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nu cred ca o sa mai revin.

Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu voi mai juca.

Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Membrii clanului Eagles.

Ai altceva de adaugat?: Succes tuturor!

Da tu ce staf erai sefule ca nus, sa sti ca si in romania sunt pile si in realitate peste tot o pizda are mai multe sanse la un trai decent decat un taran care munceste toata viata pentru o paine si altu care face o facultate  :wub:

/bafta, PACE, si eu mam retras din aceiasi cauza. salut

pa

nu e vina nimanui ca tu abuzezi si faci favorizari

*eternal, andreeishaf, dragos*

Am renuntat, prieten drag, nu am pierdut pentru ce spui tu acolo =))

Ceau!

baftă (degeaba mă urăști, cu tine n-am nimic, aveam cu mănăriile lui frateto, sper să-nțelegi asta)

"Cand cineva in viata e mai bun ca tine, prin orice mijloace incerci sa il tragi dupa tine." E o vorba, mai invata sa tragi, dupa poti sa spui de 'manariile' lu frate-miu. =))

Am renuntat, prieten drag, nu am pierdut pentru ce spui tu acolo =))

Ceau!

"Cand cineva in viata e mai bun ca tine, prin orice mijloace incerci sa il tragi dupa tine." E o vorba, mai invata sa tragi, dupa poti sa spui de 'manariile' lu frate-miu. =))

A juca chiar și cu tp hack e trișat, am descoperit tp din greșeală, filmam pt war montage și mă uitam în PC și după un replay am văzut cum s-a teleportat, dacă tu crezi că am făcut-o din ciudă părerea ta, crezi cum vrei.

Frate, dacă nu purtai atâta ură pentru un clan, anume West Gangsters, care până la urmă si tu l-ai trădat nu se ajungea aici.

Eu cu Mihai nu am mai purtat ură pentru acea fază de ceva timp, chiar vorbeam iar, am făcut acel post pentru că nu suport codații, nu că aveam ceva cu el / pentru clan etc, clanul l-am părăsit deoarece fără Evans nu e la fel, ziceați că dacă eu merg în alt clan nu mai vorbesc cu el, uite că v-ați înșelat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.