JAViER.27 Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 Nickname: JAViER Serverul pe care joci: Orange.Bugged. De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Deoarece este un server cu staff de calitate si sisteme+Gm unice. Cum ai aflat de bugged.ro?: Am aflat de mult timp, joc de foarte mult timp sa:mp si sincer nu mai stiu de unde am aflat cred ca din youtube. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Da am jucat, staff-ul nu mi-a prea placut. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Doresc sa intru in Paramedic Departament deoarece si pe celalte servere pe care am jucat aceasta a fost prima mea factiune, unde am tinut pana la rank 5 de fiecare data si imi doresc ca si pe acest server sa se realizeze acest lucru. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am varsta de 14 ani si locuiesc in Lugoj jud.Timis. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Elev in clasa a-8a Care este serialul tau preferat?: Nu ma uit la seriale, seria mea favorita de filme este seria: Fast & Furios. Ce alte jocuri joci?: FIFA, CS Ai altceva de adaugat?: De abia astept sa joc pe acest server, alaturi de voi. Quote
.eNd. Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Bun venit pe comunitatea Bugged ! Iti urez mult noroc ! Quote
TyKy. Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 (edited) Welcome! Edited October 25, 2016 by TyKy. Quote
Recommended Posts