.Florinn[C] Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Informatii legate de SA:MP: Nickname: .Florinn Level: 30. Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu, doar eu joc. Ore jucate: 1031 Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/bFGsQ Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/.Florinn Sanctiuni: Nu, nu am avut sanctiuni. Cateva realizari pe server/ forum: Consider ca realizarea mea a fost aceea cand am primit functia de tester si responsabil in factiunea School Instructors si tot odata si prieteni sunt o realizare, daca nu erau ei, poate nu eram astazi ceea ce sunt. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nimic, doar Sa-Mp De ce vrei sa intri in clan: Deoarece consider ca aici intra doar Legendele si se intra pe baza unei aplicati si a bunului simt, si tot odata si tot odata un FH bun si ore. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Am mai facut parte din West Gangsters si Quantium. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai facut parte din acest clan. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat si nu sunt. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Allexz, AsL, SkyRemZ un co-lider bun si cu LevelOne este un baiat de treaba si cu bunul simt. Planuri de viitor pe server? Pai.. As vrea sa devin Leader sau macar co-leader la factiunea School Instructors, este factiunea mea preferata si ma descurc foarte bine. Informatii legate de viata reala: Prenume: Anghel Florin Iulian. Varsta reala: Am 16 ani. Nationalitate: Sunt Roman si locuiesc in Romania. Descrie-te in minim 15 cuvinte: Salut, ma numesc Anghel Florin Iulian, am frumoasa varsta de 16 ani, imi place sa ma joc Sa-mp, sa ascult muzica si sa ies afara cu prieteni si sa vorbesc pe skype. Sunt o fire calma cu cei 7 ani de acasa, tin la glume in limita bunului simt, respect pe cine ma respecta si imi place sa imi fac prieteni noi si sa imi las loc de ,, Buna ziua,, . Ce gen de muzica asculti? Muzica usoara si manele. Ce hobbyuri ai? Sa ma joc Sa-mp, fotbal si sa ies afara cu prieteni.
XSpEarX Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 , pe skype ai avut un comportament care nu prea mi-a placut.
UniQue Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Pentru ca esti la limita cu orele si level-ul.
Madalin Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 (edited) Nu imi place comportamentul tau. Edited October 23, 2016 by TL.Madalin10
Luke.Capone Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Ai multe zile in SILV, cred ca meriti o sansa !
Venomm Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Ai multe zile in SILV, cred ca meriti o sansa !
TeK69 Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 (edited) Putine ore jucate,pentru level-ul tau. Edited October 23, 2016 by TeK69
Morpheus. Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 poate nu-ți mai pui prietenii să mă amenințe ;)
DeejayMoshu Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Ai multe zile in SILV, cred ca meriti o sansa !
Recommended Posts