Jump to content

[Respins] Aplicatie


Gabriel Caulea
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:


 


Nickname:TerroxD.


Level:45


Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?:Nu.


Ore jucate:1286


Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/0U65U


Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/TerroxD.


Sanctiuni:Nu am avut cine stie ce sanctiuni dar am avut unu de care imi pare rau si acum in Hitaman Agency Abuz de functie deoarece am facut un contract cu mai multe victime colaterale si sa sanctionat ca si DM cu spiner.


Cateva realizari pe server/ forum:Nu am avut cine stie ce realizari dar am avut cateva Rank 5 Taxi LS, Rank 5 Paramedic departament si Rank 4 Hitman Agency chiar daca am parasit factiunea cu Abuz de funcie eu tot ma mandresc ca am esit cu rank 4 deoarece doar eu stiu prin cate am trecut sa ajung la rank 4.


Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:CS:GO


De ce vrei sa intri in clan:Vreau sa ma alatur acestui clan deoarece  am observat ca este foarte activ si respectat si mi-ar placea sa fac parte din el.


Ai mai facut parte dintr-un Clan?: Daca da, care sunt acestea?: Sincer nu le mai tin minte pe toate dar am fost in AIM, lucky 13 etc.


Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?:Nu, nu am mai facut parte din acest clan.


Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?:Da m-am uitat si nu sunt pe Blacklist-ul clanului.


Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Sincer sa fiu  decat pe MihaiAlex93 deoare-ce deabea m-am reapucat de SA:MP


Planuri de viitor pe server?Vreau sa ajung cineva mai mare pe server.


 


Informatii legate de viata reala:


 


Prenume:Gabriel.


Varsta reala:16 ani.


Nationalitate:Roman.


Descrie-te in minim 15 cuvinte:Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa imi place sa lucrez in echipa dar uneori imi place sa lucrez si pe cont propiu sunt asociabil si respectuos cam asta sunt eu in mare.


Ce gen de muzica asculti?Aproape orice fel de muzica.


Ce hobbyuri ai?Inotul si fotbalul.


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.