Andrei Andreyutzu Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:AndreiVarsta:18 aniAutodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Andrei am frumoasa varsta de 18 ani locuiesc in orasul Craiova,sunt o persoana cu cei 7 ani de acas,imi place foarte mult sa imi fac prieteni noi,sa joc samp,fotbal Locatia(Oras):Craiova Ce gen de muzica asculti?House,Manele STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :Andrey_1998Nivel :56Nume folosite anterior:Nu amVechime pe server:2 aniAi avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da warns 3/3,Ped Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/nr8RU Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Andrey_1998Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu am Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):PHX.ARMANI,sR,Legion,THC,Sir Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu am mai fostCe alte jocuri mai joci?:Doar sampCu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:DELIRIC,SKRS,MARYUSK,iOSIFELO,SOKODOV,DOOMX; Etc Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10 Experienta DM [ ()/10]:5/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:FacebookDe ce iti doresti sa faci parte din clan?:Doresc sa fac parte din acest clan deoarece este unul serios cu e vechime mare pe server cu playeri capabili si seriosi. In al doilea doresc sa intru pentru a sta cat mai mult si pentru a-mi face mai multi prieteni Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Prin seriozitate,si activitate Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:DaEsti de acord sa adaugi tagul: Da Edited October 24, 2016 by Andrey_1998 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELiRiC CTC Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
s o k o d o v Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 Contra, esti suferinta, te-am facut la un event deagle si mi-ai dat /call 112! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganjalau Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THORNEL Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoomX -cont vandut pe blue Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
wait01 Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastiannn Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 Contra, urasc mafiotii. Daca erai intr-o pasnica aveai pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELiRiC CTC Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts