Jump to content

Find the place.


DavidGA

Recommended Posts

Acest topic este un topic special ce nu are legatura cu organizarea factiunii, ci doar cu destinderea atmosferei. De-a lungul timpului in School Instructors s-au auzit tot felul de barfe cum ca ar fi o factiune monotona. De acesta am ales sa fac acest topic de tip Event.

Pentru a participa la acest eveniment trebuie sa faci parte din School Instructors LV, sa completezi formularul de inscriere saptamanal.

Informatii: Eu voi pune in fiecare Luni cate o poza a unei locatii, respectiv al unui obiect important dintr-o locatie iar voi va trebui sa recreati poza cat mai apropriat de a mea.

Premiul va fi intre 2.000.000$ si 4.000.000$ depinde de greutatea eventului, acesta se va acorda cu putin timp inainte ca cealalta etapa sa fie postata(Duminica seara, cel mult Luni, daca castigatorul nu este prezent se va acorda premiul urmatorului candidat.) . Primul care recreaza poza si o posteaza in acest topic va primi premiul.

 

Reguli: 1.Poza sa fie facuta fara chat, sa fie doar poza goala fara chat.

            2. Neaparat trebuie postate 2 poze. Poza refacuta dupa poza mea, si un screenshot cu voi cu camerafoto in mana in locul in care ati facut poza ceruta de mine. (Screenshotul cu voi in locul in care ati facut poza trebuie facut cu chatul on pe ecran)

            3. Poza o faceti cu un aparat foto luat de la 24/7.

            4. Pozele fara formular de inscriere nu sunt luate in considerare.

            5. Fara reply-uri aiurea la acest topic, reply-urile ce sunt necesare sunt doar acelea cu formularul de inscriere restul reply-urilor sunt inutile si se vor sterge si se vor sanctiona cu eliminarea din event timp de 2 saptamani.

             6. Cei ce nu sunt in School Instructors LV si dau reply aiurea vor primi Forum Warn de la un moderator Forum.

             

 

 

 

Formular de Inscriere:

Nick:

Level:

Rank-ul detinut in factiune:

Poza facuta (Link Imgur/Postimg):

Screenshot-ul cu voi in locul unde ati facut poza (Link Imgur/PostIMG):

Alte precizari:

 

 

 

Prima saptamana:

sEoSVEv.jpg

Aveti timp pana Sambata la 13:00 sa gasiti si sa pozati locul unde am facut eu poza pentru a castiga eventul!

Link to comment
Share on other sites

Poza pe saptamana a 2 a este:

oaZ98AU.jpg

 

Regulile sunt aceleasi, respectati forumularul si regulamentul pentru a primi bonusul, primul ce reproduce poza aceasta primeste 2.000.000$ la sedinta saptamanala. Aveti timp pana Sambata la ora 13:00.

Link to comment
Share on other sites

Poza pe saptamana a 3 a este:

 

OFP5vUP.jpg

 

 

 

Regulile sunt aceleasi, respectati forumularul si regulamentul pentru a primi bonusul, primul ce reproduce poza aceasta primeste 2.000.000$ la sedinta saptamanala. Aveti timp pana Sambata la ora 13:00.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.