DragosM Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 (edited) Informatii legate de SA:MP: Nickname:KeFFir Level:39. Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?:Nimeni. Ore jucate:854. Poza cu invitatia:http://imgur.com/a/4lb0P Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bug.../profile/KeFFiR Sanctiuni:Am avut ban 3/3 warn-uri. Cateva realizari pe server/ forum:Averea pe care o am si prietenii. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Nu mai joc nimic. De ce vrei sa intri in clan:Pentru ca am multii prietenii in acest clan. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?Da, The New Generation. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?Nu am mai fost. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?Da. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Asl, icristian, madalin10, Willjack. Planuri de viitor pe server?Sa ajung lider la o factiune. Informatii legate de viata reala: Prenume:Dragos. Varsta reala:Am 14 ani. Nationalitate:Romana. Descrie-te in minim 15 cuvinte:Ma numesc Dragos, an 14 ani sunt din orasul Targu-jiu. Sunt o fire energica, ambitioasa, toleranta si de mare incredere.Imi place sa-i ajut pe cei din jurul meu, insa si acestia la randul lor sa ma ajute cand voi avea nevoie de ceva, nu imi plac tradatorii, cei care ma vorbesc pe la spate. Ce gen de muzica asculti?Nu prea ascult. Edited October 30, 2016 by Keffir1
Kanz Kanz Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Ai mai aplicat in clan si ai luat respins, pentru asta iti dau PRO pentru ca vad ca iti doresti sa intri in clanul asta.
[AIM]ElJefeNewLighT Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Ai mai aplicat in clan si ai luat respins, pentru asta iti dau PRO pentru ca vad ca iti doresti sa intri in clanul asta.
Joint Angel Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Momentan, nu consider ca te-ai remarcat cu prea multe. Mai acumuleaza ore jucate, apoi revino cu o aplicatie.
YeTiRatzoi Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 (edited) Level mare, ore putine. Edited October 30, 2016 by TL.Rulz
MihaiAlex Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Ai mai aplicat in clan si ai luat respins, pentru asta iti dau PRO pentru ca vad ca iti doresti sa intri in clanul asta.
Venomm Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Momentan, nu consider ca te-ai remarcat cu prea multe. Mai acumuleaza ore jucate, apoi revino cu o aplicatie.
Teo Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Ai mai aplicat in clan si ai luat respins, pentru asta iti dau PRO pentru ca vad ca iti doresti sa intri in clanul asta.
Andmon Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 (edited) Degeaba ai FH daca esti inactiv. Si eu pot sta rank 5 si sa fiu inactiv. Edited October 31, 2016 by TL.SHiFT.
Recommended Posts