Jump to content

Vand Casa de Tip Medium in orasul Los Santos Zona VineWood /FindHouse 703

Recommended Posts

Posted (edited)

Nick: sTaNDaRD.Si

Level:83

Pret:1.100.000.000 $

Oferte Anterioare:

http://forum.bugged....3/#entry2557705

Precizari:

1.De preferat astept oferte doar in ca$h unde pretul este foarte usor negociabil, casa detine o parcare proprie inchisa destul de mare se poate observa in poze cat spatiu este, tin sa precizez casa este amplasata langa PNS central Los Santos si nu foarte departe de CNN Los Santos si nu se merita sa vand sub pretu de 1kkk unde ultima oferta fiind de 900kk ca$h, am specificat zona VineWood deoarece daca vei merge la casa si te vei uita pe Mapa jocului zona respectiva este adevarata zona VineWood.

2.Zona este linistita nu esti deranjat de comportamentul unor playerii care vin gen sa intre intentionat in masinile parcate, datorita respectivul gard care protejaza casa esti ferit de prostia lor.

3. Am rugamintea cine nu isi permite sa nu imi faca oferte deoarece avnd mai multe oferte apropriate de suma de 1kkk n-am sa vand sub suma mentionata mai sus, pot spune stau intr-un mini cartier rezidential din Los Santos in asa zona numita VineWood ferit de agitatia playerilor. 

4.Nu accept schimburi cu alte case sau bussines deoarece nu mai am timp de joc se poate observa in panel avand o inactivitate de peste 45 zile, nu faceti off-topic cer warn!

Poze:

Nv3kZW.png

E9XqxC.png

u7H17S.png

Pentru a face o ofertă pentru o casa trebuie să urmaţi următorul model:

• Nick pe server:
  • Level:
  • Ofertă:
  • Alte detalii:
Edited by STANDARD.Si
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.