Jump to content

Comanda /halloweenskin by Blaskowski (Happy Halloween)

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut! M-am gandit sa va fac comanda /halloweenskin, cea dupa bugged. Din pacate, eu in gm la mine nu am inca sistemul de clothes, cu hat, etc...si nu am facut si /halloweenhat, dar cine are nevoie de aia pentru gm bigz, quote aici si v-o fac.

Mai jos aveti comanda:

http://pastebin.com/KqANPY3u

//prima parte cu glogged, la mine asa am si am facut si pt lb eng si pt ro...modificati voi.
//Pentru a merge comanda dupa ce muriti sau primiti /spawn adaugati la comanda /spawn

halloweenskin[ playerid ] = 0; // FARA SPATIU LA [ ] ... EU AM PUS ASA CA IMI DADEA ALTA PROSTIE.
//La death la fel...s.a.m.d.

Nu e ceva wow, probabil....dar sunt foarte multi, nu multi, ci foarte multi...care chiar habar nu au de asa ceva, asa ca poate ii ajuta.
Edited by Blaskowski
  • Upvote 3
Posted (edited)

Cum e sa fii vazut cel mai bun de catre cei ce au deschis de cateva ori pawno?  :D

P.S:

if(PlayerInfo[playerid][pLanguage] == 1)

{

SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHT, "Tu nu esti logat si nu poti sa folosesti aceasta comanda!");

}

else

{

SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHT, "You need to login first.");

}

}

Foloseste-te de functia ternary, economisesti loc/memorie.

Edited by L0K3D.
Posted

Cum e sa fii vazut cel mai bun de catre cei ce au deschis de cateva ori pawno?  :D

P.S:

if(PlayerInfo[playerid][pLanguage] == 1)

{

SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHT, "Tu nu esti logat si nu poti sa folosesti aceasta comanda!");

}

else

{

SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHT, "You need to login first.");

}

}

Foloseste-te de functia ternary, economisesti loc/memorie.

Nu stiam ca se numeste asa functia aia, mersi ;)

Nu stiu ce e special la asta, bugged n-are asa ceva...

Posted

E ok comanda. Dar era mai ok daca foloseai SetPVarInt in loc de variabila halloweenskin. Foloseai mai putina memorie.

Posted (edited)

Mersi la toti, iar cei care au zis de memorie la gm, etc....sa tina cont cine ia comanda de aici, eu n-o folosesc pt. ca n-am nevoie, probabil fac un sistem mai complex pentru halloween.

Edited by Blaskowski
Posted

@, e ok, dar era mai super să pui nişte accesorii, nu doar un skin, e destul de simplu să faci o astfel de comandă, dar pentru munca depusă îţi dau +1.

p.s: recomandă-mi un template pentru un panel la un clan (uşor de editat / creeat funcţii) + link de download, mersi. 

Posted

@, e ok, dar era mai super să pui nişte accesorii, nu doar un skin, e destul de simplu să faci o astfel de comandă, dar pentru munca depusă îţi dau +1.

p.s: recomandă-mi un template pentru un panel la un clan (uşor de editat / creeat funcţii) + link de download, mersi. 

N-am adaugat nimic, pentru ca asa e si aici. Am zis clar, ca e comanda dupa aceasta comunitate.

Cat despre template.....incearca SB Admin 2 / Nifty, probabil nu-s asa de usoare....nu stiu, depinde de la om la om sa zic asa, depinde de cunostinte.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.