Blaskowski Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 (edited) Salut! M-am gandit sa va fac comanda /halloweenskin, cea dupa bugged. Din pacate, eu in gm la mine nu am inca sistemul de clothes, cu hat, etc...si nu am facut si /halloweenhat, dar cine are nevoie de aia pentru gm bigz, quote aici si v-o fac. Mai jos aveti comanda: http://pastebin.com/KqANPY3u //prima parte cu glogged, la mine asa am si am facut si pt lb eng si pt ro...modificati voi. //Pentru a merge comanda dupa ce muriti sau primiti /spawn adaugati la comanda /spawn halloweenskin[ playerid ] = 0; // FARA SPATIU LA [ ] ... EU AM PUS ASA CA IMI DADEA ALTA PROSTIE. //La death la fel...s.a.m.d. Nu e ceva wow, probabil....dar sunt foarte multi, nu multi, ci foarte multi...care chiar habar nu au de asa ceva, asa ca poate ii ajuta. Edited October 30, 2016 by Blaskowski 3
Blaskowski Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 (edited) gg frate, vad ca te pricepi ;) ce-i asa greu smr? :)))) ms Edited October 30, 2016 by Blaskowski
ADRiAN.BELEAUA - retired Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Ma tu ai fi bun de scripter smr :> bravo ;)
Blaskowski Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 Ma tu ai fi bun de scripter smr :> bravo ;) asta stiam, altceva? ;) B)
L0K3D. Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 (edited) Cum e sa fii vazut cel mai bun de catre cei ce au deschis de cateva ori pawno? :D P.S: if(PlayerInfo[playerid][pLanguage] == 1) { SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHT, "Tu nu esti logat si nu poti sa folosesti aceasta comanda!"); } else { SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHT, "You need to login first."); } } Foloseste-te de functia ternary, economisesti loc/memorie. Edited October 31, 2016 by L0K3D.
Alynush02 Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Cum e sa fii vazut cel mai bun de catre cei ce au deschis de cateva ori pawno? :D P.S: if(PlayerInfo[playerid][pLanguage] == 1) { SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHT, "Tu nu esti logat si nu poti sa folosesti aceasta comanda!"); } else { SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHT, "You need to login first."); } } Foloseste-te de functia ternary, economisesti loc/memorie. Nu stiam ca se numeste asa functia aia, mersi ;) Nu stiu ce e special la asta, bugged n-are asa ceva...
Zooky. Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 E ok comanda. Dar era mai ok daca foloseai SetPVarInt in loc de variabila halloweenskin. Foloseai mai putina memorie.
Blaskowski Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 (edited) Mersi la toti, iar cei care au zis de memorie la gm, etc....sa tina cont cine ia comanda de aici, eu n-o folosesc pt. ca n-am nevoie, probabil fac un sistem mai complex pentru halloween. Edited October 31, 2016 by Blaskowski
Coso Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 @, e ok, dar era mai super să pui nişte accesorii, nu doar un skin, e destul de simplu să faci o astfel de comandă, dar pentru munca depusă îţi dau +1. p.s: recomandă-mi un template pentru un panel la un clan (uşor de editat / creeat funcţii) + link de download, mersi.
Blaskowski Posted November 1, 2016 Author Posted November 1, 2016 @, e ok, dar era mai super să pui nişte accesorii, nu doar un skin, e destul de simplu să faci o astfel de comandă, dar pentru munca depusă îţi dau +1. p.s: recomandă-mi un template pentru un panel la un clan (uşor de editat / creeat funcţii) + link de download, mersi. N-am adaugat nimic, pentru ca asa e si aici. Am zis clar, ca e comanda dupa aceasta comunitate. Cat despre template.....incearca SB Admin 2 / Nifty, probabil nu-s asa de usoare....nu stiu, depinde de la om la om sa zic asa, depinde de cunostinte.
x Stoie x Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 De la ce gamemode ai inceput / ce gamemode editezi?
Blaskowski Posted November 1, 2016 Author Posted November 1, 2016 De la ce gamemode ai inceput / ce gamemode editezi? Nu editez niciun gamemode. Am inceput asta vara un gm cu un4m3d si lucrez pe ala, sa zic asa.. 1
IULIANro Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Interesant, și eu mă gândeam la o asemenea comandă pentru halloween. +1.
Recommended Posts