Jump to content
Serverul este online!

Reclamtie Alvarez si AllStar


Bogdan2000

Recommended Posts

@@Bogdan2000, se pare ca ai o mica problema cu capul deci prin urmare te rog sa-ti faci programare la un control.

Si acum sa-ti explic sa intelegi si tu pana ajungi la doctor : AllStar a vrut sa cumpere NRG-ul care-l aveam eu, cand mi-a zis ca vrea sa-l cumpere avea hidden 226 & 153 , dar a zis ca in loc de 153 sa-i pun 211, nici o problema, dar pana sa schimb hiddenul de pe banda acea el a dat accept la [/sellcar] si nu am apuc sa pun 211, asa ca mi-a dat nrg-ul sa il pun si atat. @@RayaN.. a fost de fata cand am facut asta asa ca astept sa spuna si el ceva.

Link to comment
Share on other sites

Sa iti spun care-i faza,defapt a explicato Alvarez. am aici poze cand i-am zis sa imi puna hiddenu preferentiabil ca sa-l cumpar mi-a pus mov dar nu a dat inca accept pentru hidden si eu am dat /accept la nrg ca am vazut ca a fost mov,dar dupa i l-am dat inapoi sa imi repuna hiddenu!Rayan a fost de fata.

http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/gallery/4b850vbw/

Link to comment
Share on other sites

@@Bogdan2000 - pe bune? inainte de a face o reclamaţie, asigură-te că o faci cu cap.

Allstar şi alvarez ţi-au explicat tot, eram acolo, i-a dat să-i vândă nrg cu 80kk şi inainte să pună hidden, el a acceptat şi hidden-ul nu s-a pus, după i-a pus hidden-ul aşa cum plănuise, dacă e ceva aduc şi eu dovezi, dar nu e nevoie :-j.

Link to comment
Share on other sites

AllSta&Alvarez - nu primesc nimic.

Sunt interzise vanzarile de hidden-uri. Alvarez a vandut NRG cu hidden, nu doar hidden-ul. Era NRG-ul lui Alvarez, i l-a vandut lui AllStar, dar a uitat sa-i puna hidden inainte de a-l vinde. Allstar i-a dat inapoi NRG-ul lui Alvarez. Alvarez a pus hidden si a vandut NRG-ul din nou. 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.