zielsziek Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Salut tuturor ! Astazi m-am gandit sa fac cerere de "un-warn".. nu am gasit locul de aceea am facut aici. Eu, personal am luat un-warn pe nedrept. In acest subiect - > Subiect se vede clar ca nu are nici o dovada, deci warn-ul e pe nedrept . Eu, de cand sunt pe server nu am injurat pe nimeni... puteti sa intrebatii pe orice player de pe server ca eu nu am injurat . As dorii un-warn pentru ca warn-ul meu e pe nedrept . Acest "NeymarZEW" specifica doar ca l-am injurat, dar ar fi posibil sa fi inteles el gresit sau sa fi avut eu o greseala gramaticala . Cer un-warn deoarece am luat pe nedrept ! Va rog sa luatii masuri . Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone2mafia Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 (edited) @@Zielsziek Poti sa ii faci post adminului care ti-a dat warn pe nedrept....faci un ss la postul aluia si apoi o bagi ca dovezi..ce atat de greu Edited July 27, 2013 by Roalexino.OuT 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielsziek Posted July 27, 2013 Author Share Posted July 27, 2013 Deci se poate sa primesc si eu un-warn va rog frumos ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyandy Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 se poate daca ai dovezi concrete si faci cererea unde trebuie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts